Haluatko lahjoittaa hyväntekeväisyyteen Leijonien kautta?

Kaikki hyväntekeväisyyteen keräämämme varat myös menevät tarkoitukseensa.

Tämä tarkoittaa, että tapahtumien tuotosta vähennetään tapahtuman kulut ja tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen.

Lahjoituksista ei vähennetä centtiäkään. Ne ohjataan 100 %:sti hyväntekeväisyyteen.

Meillä kukaan ei saa palkkaa tai muutakaan korvausta työstään ja hallinnolliset kulumme katetaan jäsenmaksuilla.
Kun osallistumme omiin tapahtumiimme, maksamme omat pääsylippumme vaikka toimisimme ainoastaan toimitsijoina.

Sääntöjemme mukaan

Kaikki hyväntekeväisyyteen kerätyt nettovarat on käytettävä hyväntekeväisyyteen. Näitä varoja ei saa käyttää Leijonien omiin hallinnollisiin kuluihin.

Jos varoja on kerätty nimettyyn tarkoitukseen, keräyksen koko tuotto on käytettävä juuri siihen tarkoitukseen.

Meillä on vain yksi pankkitili, mutta kirjanpidossa pidämme hallinnon ja hyväntekeväisyyden tiukasti erillään. Samoin kullekin nimettävissä olevalle hyväntekeväisyyskohteelle on omat tilinsä.

Lahjoittajan tietosuoja

Emme julkaise yksityisen lahjoittajan nimeä emmekä lahjoitussummaa ellei asianomainen sitä erityisesti kirjallisesti pyydä.

Emme myöskään luo lahjoittajista mitään henkilörekisteriä emmekä näin ollen ota yhteyttä jälkikäteen ja pyydä lisää lahjoituksia.
Tämän vuoksi emme myöskään voi kiittää lahjoittajaa henkilökohtaisesti vaan kiitoksemme koskee aina lahjoittajia yleisesti.

Jos lahjoittaja haluaa, hän voi osoittaa lahjoituksensa ’aineettomana lahjana’ nimeämälleen ystävälle, rakkaalle, perheen jäsenelle, tutulle. Tällöin hänen tulee ottaa meihin erikseen yhteyttä asian hoitamiseksi. Tässäkään tapauksessa emme säilytä lahjoittajan emmekä lahjan saajan henkilö- tai yhteystietoja.

Katso lisätietoja.

Jos lahjoittaja haluaa saada meiltä ajoittaisia tiedotteita tapahtumista ja toiminnastamme, hän voi omasta pyynnöstään liittyä postituslistallemme.

Haluatko kohdentaa lahjoituksesi?

Jos haluat, voit vaikuttaa lahjoituksesi kohdentamiseen.

Kohdentamattomat lahjoitukset ohjaamme oman tarveharkintamme perusteella, mutta toki aina ja ainoastaan hyväntekeäisyyteen.

Yleisesti toimintamme kohdistuu Aurinkorannikon suomalaiskohteisiin, Aurinkorannikon espanjalaiskohteisiin sekä kansainvälisiin kohteisiin.

Hädänalaisia suomalaisia tuemme erityisesti Aurinkorannikon sosiaalikuraattorin ohjaamana.

Espanjalaiskohteistä tärkeimpiä ovat Coraje Solidario, joka jakaa ruoka-avustuksia paikallisille sekä ’soppakeittiö’ Obra de Amor, jolle Ladymme myös keräävät villasukkia ja muita joululahjoja.

Kansainvälinen tukemme kohdistuu nyt vain Ukrainan hädänalaisiin ja suoraan perille. Viime kaudella suomalaisyhteisömme tuki Ukrainan hädänalaisia n. 30.000 eurolla, jolla pystyimme lahjoittamaan 300 Ukrainassa tuotettua kamiinaa. Tällä kaudella mukaan ovat nousemassa Jyväskylässä kehitetyt ja valmistetut sirpaleskannerit, joilla kenttäolosuhteissa voidaan paikantaa haavoittuneiden sotilaiden ja siviilien saamat sirpaleosumat sekä sitten usein myös poistaa sirpaleet, jos ne eivät ole kovin syvällä. Ukrainassahan suurin osa uhreista on siviileitä – lapsia ja aikuisia.

Yhden skannerin hinta on 2.500 €

Kun haluat kohdistaa lahjoituksesi, merkitse haluamasi kohde viestikenttään:
Ukraina tai Kamiina tai Skanneri tai suomalaiset tai espanjalaiset. Valitettavasti emme voi tarjota tarkempaa erottelua. Sellainen johtaisi avun pirstaloitumiseen tehottomaksi.

Voit kohdentaa minkäkokoisen lahjoituksen hyvänsä. Sinun ei tarvitse lahjoittaa juuri täsmällistä summaa. Lahjoituksesi voi olla pienempi tai suurempi – kaikki apu on tarpeen ja arvokasta!

Alla yleisiä avustuskohteitamme ja niiden tuloksia.

Ukrainan tilanteella on oma sivunsa.

ON KIITOKSEN AIKA

ON KIITOKSEN AIKA

Taas kerran on joulut vietetty ja Aurinkorannikon Leijonat kiittää lämpimästi kaikkia perinteiseen joulukeräykseensä osallistuneita, varsinkin turkulaista leijonaklubia LC Ancoraa sekä Aurinkorannikon Marttoja hyvästä yhteistyöstä. Lue koko viesti tästä!

LEIJONIEN JOULUTEMPAUS VARATTOMIEN HYVÄKSI

LEIJONIEN JOULUTEMPAUS VARATTOMIEN HYVÄKSI

Edellisvuosien tapaan Aurinkorannikon Leijonaladyt kutsuvat kaikki kutomataitoiset ja  muut joulumieliset hyväntekijät osallistumaan perinteiseen joulukeräykseensä, jossa tavoitteena on lahjoittaa käsinkudotut villasukat ja suklaata Torremolinoksen Emaus - Obra de...

Leijonien perinteinen joulutempaus varattomien hyväksi

Leijonien perinteinen joulutempaus varattomien hyväksi

Jo yhdeksättä vuotta Aurinkorannikon Leijonat haluaa tuottaa jouluiloa Torremolinoksen sosiaalisen ruokalan, Emaús Obra De Amorin yli 250:lle ruokailijalle osallistumalla heidän joulunajan aterioidensa kustannuksiin sekä erityisesti jakamalla joululahjoja lapsille ja...

Ladyjen joululahjakeräys

Ladyjen joululahjakeräys

Aurinkorannikon leijonaladyt järjestivät eilen maanantaina 27.12. Thelman Pullapuodissa aurinkoisessa säässä jouluisen lahjakeräyksen, johon otti osaa kymmeniä lahjoittajia.Keräys tuotti käsinkudottuja sukkia ja suklaata.Tempaus onnistui yli odotusten, sillä parin...

ON KIITOKSEN AIKA

ON KIITOKSEN AIKA

Taas kerran on joulut vietetty ja Aurinkorannikon Leijonat kiittää lämpimästi kaikkia perinteiseen joulukeräykseensä osallistuneita, varsinkin turkulaista leijonaklubia LC Ancoraa sekä Aurinkorannikon Marttoja hyvästä yhteistyöstä. Lue koko viesti tästä!

lue lisää
Paseo 100 mukana joulumielellä

Paseo 100 mukana joulumielellä

HYVÄNTEKEVÄISYYSKETJU TOIMII Fuengirolan rantakadulla sijaitsevan PASEO 100 Sport baarin omistajalla  Aleksi Vahlalla oli jo pari vuotta sitten loistava idea, jonka mukaan hän voisi kerätä kaupungin vähäosaisille lapsille joululahjoja omien asiakkaidensa avustuksella....

lue lisää
Kiitokset joulukeräykseen osallistuneille

Kiitokset joulukeräykseen osallistuneille

Aurinkorannikon Leijonat kiittävät lämpimästi kaikkia keräykseenosallistuneita rannikon  suomalaisia, yksityisiä henkilöitä  jayhdistyksiä, perinteiseen joulutempaukseemme osallistumisesta jarunsaista lahjoituksista Torremolinosin Emaus-sosiaalisen ruokalanasiakkaille...

lue lisää
Joululahjatempaus Emaus Obra de Amorille

Joululahjatempaus Emaus Obra de Amorille

Loppiaispäivänä sosiaaliruokala Emaus – Obra de Amorin kautta 25 lasta ja 82 vanhusta saivat lahjapakettinsa Leijonilta. Itämaan tietäjien lähetteinä toimivat Virva ja Hannu toimittivat lahjat Emaukseen 5.tammikuuuta.Tämä on kahdeksas vuosi kun Leijonat toteuttavat...

lue lisää
Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Aurinkorannikon Leijonat olivat mukana rahoittamassa erästä koulua Gambiaan. Koulun valmistumisen jälkeen klubilaiset ovat jatkaneet koulun tukemista mm. maksamalla yhden ’ylimääräisen’ opettajan palkan. Nyt koulu toimii hyvin ja on oppilaille ilmainen ja tarjoaa...

lue lisää

Pienistä puroista syntyy vuolas virta – voit lahjoittaa joko puron lähteen tai laajan vesistön. Kaikki tuki on arvokasta.
Tapahtumien tuotto voi olla meidän päätöksellämme korvamerkittyä tai ei.
Jos haluat lahjoittaa, sinulla on mahdollisuus hieman ohjata lahjoituksesi käyttöä merkitsemällä kohteeksi jokin tarjolla olevista vaihtoehdoista.
Tällä hetkellä pääkohteemme on Ukrainan hädänalaisten tukeminen.
Jos haluat osoittaa lahjoituksesi Ukrainaan, merkitse maksun viestiin Ukraina.
Tällöin lahjoituksesikäytetään parhaan tietomme mukaan Ukrainan hädänalaisten hyväksi Ukrainassa.
Katso lisää.