Tuttua leijonatoimintaa Espanjassa – suomeksi!

Keitä me olemme?

Aurinkorannikon Leijonat on suomenkielinen leijonaklubi Espanjassa. Koska toimimme Espanjassa, kuulumme Espanjan Lions-liittoon. Klubin virallinen nimi onkin ”Club de Leones Costa del Sol/Suomi”.

Lue lisää Aurinkorannikon Leijonista

Suomalaista leijonatoimintaa Aurinkorannikolla vuodesta 1992

Suomalaista leijonatoimintaa Aurinkorannikolla vuodesta 1992

Kun sotien jälkeinen rakentajasukupolvi 1980-luvun lopulla yhä enenevässä määrin alkoi muuttaa Pohjolan pakkasia pakoon etelän lämpöön, kasvoi Aurinkorannikon suomalaissiirtokunta niin, että 1990-luvulla voitiin puhua jo noin 12 000 ihmisestä. Tulijoiden joukossa oli myös aktiivisessa...

lue lisää
Leiditoiminta – tehokas osa klubin kokonaisuutta

Leiditoiminta – tehokas osa klubin kokonaisuutta

Klubin ladyen toiminta käynnistyi epävirallisissa merkeissä hyvin pian 1992 klubin perustamisasiakirjan allekirjoittamisen jälkeen. Vain muutamaa kuukautta myöhemmin ladyt tapasivat Seija Tuiskun kotona Torremolinoksessa. Hänen lisäkseen tapaamiseen osallistuivat Regina Joenranta, Sinikka...

lue lisää
Tukea lähelle ja kauas – näillä periaatteilla toimimme

Tukea lähelle ja kauas – näillä periaatteilla toimimme

Olemme Espanjan Aurinkorannikolla toimiva suomenkielinen leijonaklubi. Koska toimimme Espanjassa, kuulumme Espanjan Lions-liittoon. Tuemme Aurinkorannikon paikallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä monella tapaa ja ulotamme avun myös kansainvälisiin leijonaprojekteihin. Aurinkorannikolla olemme...

lue lisää

Haluatko mukaan toimintaan?

Haluatko tulla mukaan tekemään hyvää mukavaan seuraan? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai ota kontakti suoraan klubimme presidenttiin tai sihteeriin. Keskustelemme ensin kanssasi ja saat lisätietoja toiminnastamme. Sitten voit tehdä liittymispäätöksesi. Lions-järjestön Suomen sivustolta löydät lisätietoa lions-jäsenyydestä.

Tapaamme kasvokkain mahdollisimman pian ja saat lisätietoja meistä ja me sinusta. Voit toki mennä suoraan asiaankin ja lähettää jäsenhakemuksen sähköpostitse.

Huomaathan, että Aurinkorannikon Leijoniin ei voi liittyä pelkällä yksipuolisella ilmoituksella. Jäseneksi otto tapahtuu aina molemminpuolisen harkinnan tuloksena.

Aurinkorannikon Leijonat on arvostettu klubi Espanjan suomalaisyhteisön keskuudessa

Toimintamme periaate

Espanjaan perustetun suomenkielisen klubin taustalla on ollut leijona-aatteen ohella myös halu kuulua ryhmään, jolla on yhteisiä symboleja ja päämääriä.

Kuvia vuosien varrelta

Maailman suurin palvelujärjestö

Aurinkorannikon Leijonat on osa kansainvälistä Lions Clubs International -järjestöä, joka on maailman suurin palveluklubien järjestö. Suomi on yksi Leijonien virallisista kielistä.

Leijonajärjestö on maailmanlaajuinen uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö, joka tuo apua sitä tarvitseville. Leijonatoiminta on palkatonta vapaaehtoistyötä. Keräysten tuotto välttämättömien keräyskulujen jälkeen käytetään kokonaan avustuskohteisiin.

Jos haluat tietää toiminnasta lisää, voit tutustua Leijonien kansainväliseen suomenkieliseen sivustoon.

Vetovoimainen klubi

Klubimme on vastaanottanut toiminta-aikanaan tuhansia vieraita muista, lähinnä Suomessa toimivista leijonaklubeista. Tämä on tiettävästi maailmanennätys kansainvälisen leijonajärjestön piirissä.