Ota yhteyttä Aurinkorannikon Leijoniin

Olemme virallisesti Club de Leones Costa del Sol/Suomi. Saat meihin helposti yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Voit pyytää yhteydenottoa tai jättää kommentteja tai ideoita. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä toimihenkilöihin joko sähköpostitse tai puhelimitse tai laittaa viestiä osoitteeseen info@aurinkorannikonleijonat.com

Kokoukset

Toimintakautemme on syyskuu – toukokuu.

Hallituksen kokoukset kuukauden ensimmäinen maanantai klo 18.00.
Klubikokoukset kuukauden kolmas maanantai klo 18.00.
Kokoukset pidetään Ravintola La Esquinitan kabinetissa C/ Benalmádena 1, Fuengirola.
Paikka Seurakuntakotia vastapäätä lienee tuttu useimmille, mutta tästä apua navigointiin:
Google-kartta
Google-katunäyttö
Kabinetti ravintolaa vastapäätä C/ Benalmádena 4
Kuvassa rejakset alhaalla, lukkoliikkeen jälkeen, punaisen auton kohdalla (luulisin).

Klubikokouksiin liittyy ruokailu. Valittavana on kuukausittain vaihtuva kala- tai lihavarras.
Varras sekä kaksi kokous/ruokajuomaa maksavat 17 €.
Henkilökunta ottaa tilaukset kokouksen alussa ja tietenkin lisänesteytystä saa omaan laskuun.Vieraiden ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ellei heillä ole erityistoiveita. Ensivierailijoista sihteeri kuulisi mielellään ennakkoon.
Lion-vieraat ovat tervetulleita kaikkiin tilaisuuksiimme: klubikokouksiin sekä myös muihin jäsentilaisuuksiin kuten retket ja juhlat.
Hallituksen kokoukset ovat lähtökohtaisesti vain omille jäsenille. Jos vierailevana lionina haluat osallistua hallituksen kokoukseen, ota etukäteen yhteyttä presidenttiin tai sihteeriin.

Yhteydenottolomake

Voit käyttää lomaketta minkä hyvänsä viestin välittämiseen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen sihteeri@aurinkorannikonleijonat.com.
Halutessasi voit myös tilata tiedotuskirjeemme, jollainen lähetetään sähköpostitse tilaajille aina, kun meillä on uutta kerrottavaa.

Toimihenkilöt

Leevi Hakola

Leevi Hakola

Presidentti

Voit olla häneen suoraan yhteydessä:
+358 50 66900, presidentti@aurinkorannikonleijonat.com

Hannu Hallamaa

Hannu Hallamaa

Pastpresidentti, jäsenjohtaja

Voit olla häneen suoraan yhteydessä:
+34 607 583 605, jasenjohtaja@aurinkorannikonleijonat.com

Vesa-Matti Lehtonen

Vesa-Matti Lehtonen

Rahastonhoitaja

Voit olla häneen suoraan yhteydessä:
+358 40 512 8235 / +34 693 245 404, rahastonhoitaja@aurinkorannikonleijonat.com

Timo Hertola

Timo Hertola

Sihteeri

Voit olla häneen suoraan yhteydessä:
+34 628 555 357, sihteeri@aurinkorannikonleijonat.com

Me palvelemme – nosotros servimos

Haluatko mukaan toimintaan?

Haluatko tulla mukaan tekemään hyvää mukavaan seuraan? Ota yhteyttä yllä olevalla yhteydenottolomakkeella tai ota kontakti suoraan klubimme presidenttiin tai sihteeriin. Keskustelemme ensin kanssasi ja saat lisätietoja toiminnastamme. Sitten voit tehdä liittymispäätöksesi. Lions-järjestön Suomen sivustolta löydät lisätietoa lions-jäsenyydestä.

Tapaamme kasvokkain mahdollisimman pian ja saat lisätietoja meistä ja me sinusta. Voit toki mennä suoraan asiaankin ja lähettää jäsenhakemuksen sähköpostitse.

Huomaathan, että Aurinkorannikon Leijoniin ei voi liittyä pelkällä yksipuolisella ilmoituksella. Jäseneksi otto tapahtuu aina molemminpuolisen harkinnan tuloksena.

Avustuksen hakeminen

Osa avustustoiminnastamme suuntautuu emo-organisaatiomme kautta kansainvälisiin katastrofeihin yhdessä maailman muiden lionien kanssa. Aurinkorannikolla avustuksemme suuntautuvat tapauskohtaisen tarveharkinnan perusteella suomalaisille ja espanjalaisille sosiaalista toimintaa harjoittaville järjestöille ja myös suoraan hädänalaisille yksityishenkilöille.

Avustuksiamme voi hakea kuka hyvänsä, kun tarvetta on. Voit myös ottaa meihin alustavasti yhteyttä ennen hakemuksen jättämistä. Hakemuksen käsittelee aina Leijonien hallitus ja tarvittaessa yleiskokous. Avustusta hakeneiden yksityishenkilöiden nimiä ei julkaista ja tiedot käsitellään luottamuksellisina.

Jos sinulla on skanneri, skannaa allekirjoitettu lomake annettuun sähköpostiosoitteeseen, voit myös postittaa tai jättää sen Fuengirolaan Café Kardemummaan.