Anna lahja, joka lämmittää

Kun tärkeät lasten ja lastenlasten lahjat on hoidettu, anna rakkaillesi lahja joka lämmittää saajan sydäntä ja Ukranan hädänalaisia. Lahjoita kamiina rakkaimpasi nimissä Ukrainaan.

Yksi tai useampi perhe Ukrainassa saa lämpöä talven pakkasiin sekä mahdollisuuden valmistaa lämmintä ruokaa ja kenties sulattaa juomavettä.

Marras-joulukuun keräyksemme tuotti yhdessä Aurinkorannikon Seurakunnan kanssa 160 kamiinaa.

Nämä varat on jo toimitettu perille. Kamiinat kootaan paikalla paikallisista raaka-aineista ja paikallisella työllä, joten sekin panos jää Ukrainan tueksi. Edellinen tulos oli uskomattoman hieno, mutta tarvekin on valtava.

Keräys jatkuu!

Yhden kamiinan hinta on 100 €. Jos haluat lahjoituksestasi todistuksen, ilmoita siitä maksutositteen kera sähköpostitse. Lähetämme paluupostissa kaikki kolme erilaista todistusta, joista voit tulostaa haluamasi ja toimittaa sen nimeämällesi henkilölle. Voimme myös kirjoittaa todistuksiin useamman nimen (max. 5), jos haluat jakaa lahjoituksesi useamman henkilön nimiin.

Sinulle lähetettäviä lahjoitustodistuksia lukuun ottamatta, emme julkaisen lahjoittajien nimiä missään.
Sinun nimesi tai yrityksesi nimi voidaan julkaista – mutta vain pyynnöstäsi.

Jos haluat lisätä lahjaasi visuaalisuutta, kipaise hakemassa Leijonakalenteri myyntipisteistä.
Niitä on ainoastaan muutama jäljellä, joten kiiruhda.

Jos haluat lahjoitustodistuksen lähetä meille ilmoitus sähköpostitse ja kerro nimi tai nimet, jotka merkitään lahjoitustodistukseen. Toimitamme todistukset pdf-tiedostona vuorokauden sisällä. Nimet ovat kolmella erilaisella pohjalla, mutta nimien suhteen kaikki todistukset ovat identtisiä. Kolmea nimeä ei siis voi jakaa kolmelle eri pohjalle.
Käytä sähköpostia: info@aurinkorannikonleijonat.com

Sinua saattaa kiinnostaa myös

LIIKKEELLE! 2023

LIIKKEELLE! 2023

Liput tulevat myyntiin 20.1. alkavalla viikolla. Tarkista tilanne tästä! Katso mitä muut järjestäjät tarjoavat:Aurinkorannikon SydänyhdistysAurinkorannikon Naisten PankkiAurinkorannikon...

lue lisää