SuperPesistä 23.-24.4.

Pesisliigan kauden avaus tapahtuu jälleen Fuengirolan Elolan kentällä.

Superpesistä pelattiin ensimmäistä kertaa Fuengirolassa keväällä 2017. Silloin se tapahtui Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Nyt kahden koronteenivuoden jälkeen luvassa on neljäs kierros ja tällä kertaa juhlistetaan Suomen superpesiksen 100-vuotisjuhlakauden alkua.

Luvassa on kaksi kovaa huippujoukkueiden kohtaamista!
Naisten ottelussa lauantaina 23.4. klo 13 roihuavat Helsingin Roihuttaret ja Seinäjoen Maila-Jussit.
Miesten ottelussa sunnuntaina 24.4. klo 14 kohtaavat niinikään huippujoukkueet Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Luvassa on siis mahtava pesistapahtuma Aurinkorannikon kevätsäästä nauttien.

Seuraa tapahtuman kehittymistä:
Fugepesis
Fugepesis FB
Saarikoski Travels

Fuengirolasta ennakkolippuja voi ostaa Kukosta ja Uudesta Reflasta.
Leijonat aloittavat lippujen ja fanituotteiden myynnin torstaina 21.4. klo 16-19 ja perjantaina klo 16-19 hotelli Puerton aulassa.. Tarjolla on pääsylippuja, kisa-arpoja, kisapaita, pefletti ja keittokirja.
Katso lisää tästä!
Lauantain otteluun on vapaa pääsy, mutta lippuja sunnuntain otteluun voi yhä ostaa lauantaina Elolan portilta sekä lauantaina että pelipäivänä sunnuntaina, jos lippuja riittää.

Aurinkorannikon Leijonat ovat jälleen olleet mukana perinteiseen tapaan neuvottelemassa paikallisviranomaisten kanssa ja hoidamme osamme kentän rakenteista. Kenttä on jälleen tarkoitus merkitä vehnäjauhoilla, joten tässä vaiheessa leijonavarasto muistuttaa kalkkilaivan ruumaa.

Tästä saat muutaman vinkin paikalle pääsemiseksi sekä kentän järjestelyistä.

Tässä tietoa Leijonien Pesis-fanituotteista!

Ja tässä koronaa, lääkäreitä ym. turvallisuusasiaa.

Katso tästä urheilullisia ehdotuksia ajanvietteeksi pelien ohessa ja niiden jälkeen!

Tässä muistoja edellisistä tapahtumista!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää