Pesisarpajaiset ja Fugepesistuotteet

Juhlan mukainen asu, sopiva varustus ja lähes varma voittoarpa taskussa kruunaavat tärkeän tapahtuman ja luovat oikean tunnelman – hyvää seuraa unohtamatta!

Tiedäthän, että kaikki Leijonien saama puhdas tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.
Ukrainan ja ukrainalaisten hätä on tietenkin päällimmäisenä mielessämme.
Olemme jo avustaneet Ukrainaa kansainvälisen katastrofirahastomme kautta 6.300 €:lla. Tässä summassa on mukana myös Aurinkorannikon Suomalaisen Seurakunnan keräämä kolehti.
Katso lähemmin Konsertin tuotto!

Myös pesisviikonloppuna saamaamme tukea ja tuottoa tullaan käyttämään Ukrainan tai Ukrainan pakolaisten hyväksi. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että myös tänne Aurinkorannikolle on jo saapunut pakolaisia, joten harkitsemme tarkoin avustustemme suuntaamista. Siihen kuitenkin voi luottaa, että Leijonille osoitettu tuki menee aina hyväntekeväisyyteen – 100 %.

Fanituotteita ja arpoja saa jo torstaina21.4. ja perjantaina 22.4. hotelli Puertosta klo 16-19.

Virallinen kisapaita yllä ja Leijonapefletti alla takaavat tasapainon katsomossa. Yhteishintaan tasarahalla 20 €.

Ostamalla arpoja tuet Ukrainan hädänalaisia ja voit voittaa hienon palkinnon!
Arpoja on saatavissa ravintoloista Kardemumma, Victoria, Refla ja Kukko pe 15.4. alkaen.
Myöhemmin arpoja saa myös Leijonien ennakkomyyntipisteestä hotelli Puertosta ja tietenkin itse tapahtumasta.

Päävoittona on sähköpyörä tai vastaavan arvoinen (1.200 €) lahjakortti joko suomalaiseen tai espanjalaiseen urheilutarvikeliikkeeseen voittajan valinnan mukaan. Muina palkintoina on 5 kpl Scandic Hotelsin lahjakortteja á 200 €

Arpajaisten tuotto käytetään Ukrainan hädänalaisten tukemiseen Leijonien harkinnan mukaan kohdistettuna, mutta koko tuotto menee maaliin. Mitään ei jää kotipesälle.

Arvonta suoritetaan miesten ottelun toisen puoliajan ensimmäisen ja toisen vuoroparin välissä. Arpoja myydään väliajan loppuun saakka. Voittajien numerot ilmoitetaan netissä sekä tässä Leijonien sivustossa että Leijonien FB:ssa että järjestäjien sivulla. Lahjakortit voi lunastaa välittömästi Leijonien tapahtumateltalta. Päävoiton lunastamisesta sovitaan erikseen voittajan toiveiden mukaisesti.

Varmistathan, että arvan kantaosa jää myyjälle arpaa ostaessasi. Arvonta suoritetaan kantaosien perusteella. Jos sinulla on hallussasi sekä kanta- että arpalipukeosa yhä toisissaan kiinni, käy Leijonateltalla irrotuttamassa kantaosasi. Teltalla vain irrottamattomat kantaosat hyväksytään ’jälkikäsittelyyn’

Kun kaikki muu on kunnossa ja pääsylippu sekä arvat ovat taskussa, kannattaa huolehtia siitä, että ainoa häikäisevä tekijä on pelien huikea taso. Piipahda Ópticas Avenidalla sovittamassa itsellesi sopivat aurinkolasit ja miksei kunnolliset ja edulliset silmälasitkin. Kaikki Espanjan hinnoilla! Espanjan aurinko porottaa suoraan pääkatsomoon – onhan pelipäiviksi tilattu hieno sää. Varmista, että nautit auringosta.
Ópticas Avenidan Los Bolichesin myymälässä asioit mukavasti suomen kielellä. Kisavieraille ja Leijonien ystäville heillä on kolme erikoistarjousta. Voit noutaa niitä vastaavat kupongit hotelli Puertosta torstaina tai perjantaina. Jos haluat toimia nopeammin, poimi tarjoukset tästä puhelimeesi.

Jos ostat silmälasit tai aurinkolasit ’leijonalähetteellä’ saat alennusten lisäksi lahjaksi kätevän sinisen aurinkolipan. Siitä on paljon hyötyä aurinkolasien ohella sekä kisakatsomossa että Costalla liikkuessa. Lippoja jaetaan vain niin kauan kuin niitä riittää.
Ota sekä vaatetuksessa että aurinkolaseissa huomioon Aurinkorannikon olosuhteet. Täällä jo keväällä tavataan UVI-tasoja (ultraviolettisäteilyindeksi), joihin ei koskaan päästä kotisuomessa.. Katso Ilmatieteen laitoksen ohjeet tästä.
Tärkeintä aurinkolaseissa on todella tehokas UV-suodatus kaikilla haitallisilla UV-aallonpituuksilla. Älä osta aurinkolaseja rantakaupustelijoilta. Jos välttämättä haluat jotain halvalla, osta ranta-rolex. Se todennäköisesti toimii lomasi ajan. Polaroiduissa aurinkolaseissa on se hauska ominaisuus, että ne poistaessaan häikäisyä, sallivat kurkkaamisen veden pinnan alle. Lisäksi ne toimivat ’paistolämpömittareina’ näyttäessään alkavan palaneen ihon punerruksen jo ennen käryn nousemista.

Tuliko mieleesi viettää enemmänkin aikaa Aurinkorannikolla?
Näin on käynyt meille Leijonille ja kymmenille tuhansille muille suomalaisille.
Silloin tulee eteen oman tai vuokra-asunnon hankinta.

Sunloma, ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua kaikissa asunto-asioissa Costa del Solilla
Olitpa ostamassa tai myymässä, me olemme paras tiimi käyttöösi!

Tutustu Sunloman nettisivuihin ja heidän tarjontaansa!

Sinua saattaa kiinnostaa myös