Oopperan tähdet toivat valoa Ukrainaan

Hyväntekeväisyyskonsertti ”Oopperan Tähdet Auringossa” oli tietenkin taiteellinen menestys ja huikea kokemus yleisölle. Sitähän toki kaikki osasivat odottaakin. Tällä kertaa Leijonien osuus konserttien tuotosta osoitetaan Ukrainan tukemiseen leijonien kansainvälisen katastrofirahaston kautta. Näin tuki menee perille ilman ylimääräisiä kuluja.

Leijonat kiittävät kaikkia konsertteihin ja sen oheistapahtumiin osallistuneita!

Suomiklinikan lääkärin Jan Wiklundin esitelmä ”Salakavalat ja yleiset vaaralliset taudit” antoi paljon tietoa ja eväitä näiden tautien välttämiseen. Jo pienilläkin elintapojen muutoksilla voi vaikuttaa sekä omaan elinaikaansa että myös sen laatuun. Toivottavasti kaikilla on joskus tilaisuus kuunnella esitelmä uudelleen. Vaikkakin vanhan sanonnan mukaan ’koskaan ei ole liian myöhäistä’, on parempi ja tehokkaampaa tehdä korjaavat liikkeet heti eikä huomenna. Erinomainen aloitus on terveystarkastus Suomiklinikalla!

Yhteistyökumppaneidemme Vithas-Xanitin ja Ópticas Avenidan pöytien ympärillä riitti kävijöitä ja ilahduttavan moni mittautti paineitaan ja sokereitaan.
Muistattehan, että molempien yritysten ja Leijonien yhteistyöhön liittyvät alennukset kaikille Leijonien asiakkaille. Muistakaa mainita ’leijonahinnat’, kun asioitte.
Tässä suoraan Vithaksen tämänvuotinen tutkimushinnasto.

Konserteista, lipaskeräyksestä ja Ukraina-nauhoista kertyi n. 4.500 € lähetettäväksi Ukrainan tueksi.

Aurinkorannikon Seurakunta tukee Ukrainaa yhdessä Leijonien kanssa

Aurinkorannikon Seurakunta on kerännyt kolehdin Ukrainan hyväksi ja lisäksi luovuttanut osuutensa konserttien lipunmyynnistä samaan tarkoitukseen. Nämä varat on luovutettu Aurinkorannikon Leijonille lähetettäväksi perille leijonien kansainvälisen katastrofirahaston kautta. Kolehtien tuotto oli n. 735 € ja yhdessä lipputuen kanssa Seurakunnalta lähtee Ukrainaan n. 1.000 €.

Lopulta Ukrainan avuksi lähti 6.300 €, kun Leijonat hieman lisäsivät muita varoja konserttien tuoton päälle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös