Muuta menoa

Aurinkorannikolla on kaiken aikaa tarjolla runsaasti erilaista elämystä jokaiseen makuun.
Suomalaistapahtumista, viihteestä ja palvelutarjonnasta saat parhaan kuvan avaamalla ilmaislehdet Se tai Fuengirola.fi. Lehdet ovat jaossa pitkin rannikkoa ja luettavissa myös netistä: Fuengirola.fi, SE-lehti.
Paljon hyödyllistä tietoa löytyy myös nettisivustosta Espanja.com

Tähän on kasattu hieman harvinaisempaa ja juuri nyt tarjolla olevaa urheiluyleisön menokengän siivittäjää

Lauantaina 23.4. on hieno tilaisuus kokea myös espanjalaista fudistunnelmaa Málagan stadionilla.
Malaga C.F. fan club Finland järjestää faneille bussireissun suoraan stadionille ja takaisin.
Viimeiset bussit peliin lähtevät ravintola Uusi Reflan edestä n. klo 17. Ehdit mainiosti suoraan naisten ottelusta Reflaan ja nauttia pienet virvokkeetkin kuuman pesismatsin päälle ja fudistunnelmaan virittäytymiseksi. Matsi alkaa klo 18.30 ja bussit tuovat myös takaisin Reflan eteen, jossa on tapana hoitaa jälkipelit.
Reissuun ja peliin pitää ilmoittautua ja myös maksaa viimeistään torstaina 21.4.
Katso fanclubin FB-sivua!

Reflasta saat myös pääsyliput sunnuntain pesismatsiin sekä Leijonien pesisarpoja!
Reflassa myös näet kaikki tärkeät urheilutapahtumien televisioinnit – vuorokauden ajasta riippumatta.

WaraMantan lakitus 30.4.
Suomalaisten Vappu alkaa perinteisellä Costadilaisten järjestämällä WaraMantan lakituksella.
Waramanta on virallisesti Turistipatsas. Hiukan Havis Amandaa muistuttava patsasneito seisoo Fuengirolan Paseo Maritimolla, Los Bolichesin alueen puolivälissä.
Kyseessä on Stadilaisen perinteen mukainen Vapun avaus. Kokoonnutaan patsaalle, joka tietenkin saa valkolakin. Hiukan juhlallista torvimusiikkia ja omia kuohuvia. Sitten kaikki jatkoille oman makunsa mukaan. Vaikkapa kansainvälisille päiville. Yleisesti ottaen juopottelu kaduilla on kiellettyä, mutta Costadilaisilla on poikkeuslupa hillittyyn ja roskaamattomaan tapahtumaan. Pulloja ei saa rikkoa eikä roskia jättää jälkeensä.

1st of May International Inline Hockey Tournament
Tänä vuonna kentällä näkee enemmän leijonia kuin Afrikan safarilla. Olemme saaneet vahvistukseksi Fuengirola Lionsin kiekkoseuran – LIONS Inline Hockey Fuengirola . He ovat mukana järjestysmiehinä ja pallopoikina kentällä.
Ovat muuten juuri voittaneet talvikauden mestaruuden. Katso lisää heidän FB-sivultaan. Fuengirola Lions järjestää rullakiekkoturnauksen Fuengirolassa vapun aikaan. Hienoa jatkoa pesisviikonlopulle urheilun, vapun ja Fuengirolan kansainvälisen ferian merkeissä.

Fuengirolan kansainväliset päivät 27.4. – 2.5.

Ferioilla riittää nähtävää ja koettavaa.

Fuengirolan tori/juhla-alue täyttyy tivoli- ja juhlamenosta. Nuorimmille ja muuten nuorekkaille on tarjolla huvipuisto. Päivällä ja illalla kaikille on nähtävää alueen majoissa, joissa eri kansallisuuksien edustajat esittelevät oman maansa ruoka- juoma ja muuta kulttuuria. Asiaan kuuluvat erilaiset laulu- ja tanssiesitykset sekä tietenkin värikkään vitamiinipitoiset juomat, joissa mukana saattaa olla tippa tai pari taikajuomaakin. Ole varovainen. Täällä alkoholia ei mitata kuin ranteella, joten yksikin juoma voi aiheuttaa yllättävää väsymystä. Ferioilla liikkuu myös paljon väkeä ja voi olla tungosta. Ihanneolosuhteet taskuvarkaille.
Tässä linkki tapahtumasivulle.

Sanomalehti SUR:n tapahtumainfo.

Sinua saattaa kiinnostaa myös