Hanki nyt kunnolliset hengityssuojaimet Leijonilta

Koko tuotto hyväntekeväisyyteen – Leijonatapaan!

Aurinkorannikon Leijonat on saanut suomalaiselta Eliksiiri.net -verkkokaupalta myyntiin hyvälaatuisia VTT:llä testattuja KN95-laatuvaatimukset täyttäviä hengityssuojaimia. Nyt sinulla on tilaisuus suojautua tehokkaasti ja edullisesti. Kertakäyttösuojaimet maksavat vain pienen oluen tai vesipullon hinnan / kpl. Neljän kappaleen pakkaus 5 € tai 10 pakkausta / 40 hengityssuojainta 45 €. Tähän hintaan ei juuri kannata miettiä turvallisuutta heikentävää maskien pesua tai muuta puhdistusta.

Maskeja voit ostaa tutuilta leijonaveljiltä tai tilata niitä Leijonasihteeriltä: sihteeri@aurinkorannikonleijonat.com
Mainitse yhteydenotossasi haluamasi määrä, jolloin se varataan sinulle maksutapahtuman ajaksi.

Tilauksen voit maksaa pankkiin sihteeriltä (alalaidan sähköpostipainike) saamiesi ohjeiden mukaisesti. Maksun tapahduttua saat maksukuitin, jolla voit noutaa ostoksesi esim. Cafe Kardemummasta Fuengirolassa.

Huom! Näitä maskeja on vain rajoitettu erä – ne loppuvat nopeasti.

Leijonilla on tarjolla ainoastaan tätä tuotetta ja mallia. Eliksiiri.net nettikaupasta voit tilata myös monia muita tuotteita samaan tarkoitukseen tai jotain aivan muuta. Käy tutustumassa heidän nettisivustoonsa. Toimitus nopeasti myös Aurinkorannikolle.

Eliksiiri.net testauttaa kaikki myymänsä hengityssuojaimet VTT:llä, koska heidän kokemuksensa ovat osoittaneet, että valmistajan painatukset pakkauksissa eivät välttämättä ole toden mukaisia.

Tähän viittasi myös YLE:n uutinen
https://yle.fi/uutiset/3-11506714

Jos haluat lisätietoja eri viranomaisilta ja eri maskeista, paina tästä!