AURINKORANNIKON LEIJONAT VETOAVAT AURINKORANNIKON SUOMALAISIIN

22.2. Venäjän presidentti Putin ja hänen hallintonsa vahvistivat jatkavansa Ukrainassa aloittamaansa brutaalia sotaa vieläpä lisäten ydinasepelotetta meitä länsimaissa asuvia kohtaan.

Ukrainassa ja varsinkin sen itäosissa ja Hersonin alueella asuvien, pääasiassa iäkkäiden ihmisten, elämä on raastavaa. Venäjä on pommittamalla tuhonnut heidän kotinsa ja alueen infrastruktuurin. Ihmiset joutuvat asumaan ilman saniteettitiloja, sähköä ja lämpöä.

Huomattava osa meistä AURINKORANNIKOLLA asuvista ja talvea viettävistä suomalaisista on jo viime vuonna avustanut Ukrainalaisia. Heille on hankittu kamiinoita, joilla he saavat tuotettua lämpöä ja mahdollisuuden valmistaa lämmintä ruokaa rikki ammutuissa taloissaan ja kylmissä kellareissaan.

Sota jatkuu ja kiihtyy. Silti tarve korjata sota-alueella tuhottuja koteja on suuri, mutta niiden kunnostus on haastavaa ja työlästä ilman sähköä. Siksi päätimme kerätä varoja sähköä tuottavien aggregaattien hankkimiseksi. Sunnuntaina 5.3. Hotelli Las Palmerasisissa klo 15 järjestettävän Tähtisumua-hyväntekeväsyyskonsertin tuoton ohjaamme juuri noiden aggregaattien hankintaan Ukrainassa Ukrainanhätä-projektin välityksellä.

Tule siis kuuntelemaan Seppo Hovin Trion säestämää Angelika Klasia ja samalla antamaan tukesi taisteluiden keskellä asuville Ukrainalaisille – TULETHAN 5.3. klo 15 – KIITOS!

Svengaava trio Antti Sarpila, Seppo Hovi ja Hannu Rantanen yhdessä monipuolisuudestaan tunnetun, hurmaavan laulajattaren Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman illan kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa Seppo Hovin värikkäiden ja viihdyttävien tarinoiden säestyksellä. Kuullaan operetin, musikaalin, ikivihreiden ja viihdesävelmien helmiä unohtamatta legendaarisia ja syksyisesti svengaavia jazzklassikoita.

Angelika Klas, laulu
Seppo Hovi, piano ja juonto
Antti Sarpila, klarinetti
Hannu Rantanen, kontrabasso 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää