Konserttitaivaalla kirkasta Tähtisumua

Sopraano Angelika Klas ja Seppo Hovin Trio, saapuvat  Suomesta erityisesti tätä konserttia varten ilahduttamaan svengaavalla musiikillaan meitä kuulijoita. 

Konsertin ohjelma on erityisen laaja-alainen. Kuulemme operetin, musikaalin, ikivihreiden ja viihdesävelmien helmiä, unohtamatta legendaarisia jazzklassikoita.

Svengaava Seppo Hovin trio yhdessä monipuolisuudestaan tunnetun sopraano Angelika Klasin kanssa loihtivat säkenöivän ja unohtumattoman konsertin kauneimpien klassikkosävelmien parissa. Vuosikymmenet vaihtuvat tähtien tuikkeessa.

Tämä yhtye edustaa Suomen ehdotonta muusikkokärkeä. 

Seppo Hovi, piano, tunnetaan taiturillisen pianisminsa lisäksi ainutlaatuisena ja värikkäänä puhujana, ja hänen tarinansa nivovat yhteen tässä konsertissa musiikkityylit ja kappaleet eri vuosikymmeniltä oopperasävelmistä bossanovan rytmeihin. 

Antti Sarpila, klarinetti, edustaa suomalaisen perinnejazzin kultaista kärkeä ja hänen klarinettinsa valloittaa niin virtuoottisuudellaan kuin soinnillaan. 

Hannu Rantanen, kontrabasso, tunnetaan basistina monista yhtyeistä ja orkestereista halliten mestarillisesti eri tyylilajeja tangosta jazziin.

Sopraano Angelika Klasin laaja ohjelmisto ulottuu ooppera-, orkesteri- ja kamarimusiikista musiikkiteatteriin, tangoon ja jazziinkin.

Tutustu Angelika Klasiin hänen omilla (linkki yllä) ja merkitse samalla kalenteriisi sinulle sopivat Suomen konserttipäivät! Sinulla on myös tilaisuus kuunnella hänen taiturimaisesti esittämiiään erilaisia kappaleita.

Konsertin tuotto ohjataan jälleen Ukrainan hyväksi.

Lippuja on yhä lippupisteissä (1.3.), mutta joudumme lopettamaan lippujen välittämisen pankkimaksuilla.
Maksut, joiden maksupäivä on 1.3. hoituvat, mutta sen jälkeen tapahtuvia ennakkomaksuja ei voida ottaa vastaan.

Perjantain 3.3. aikana mahdolliset myymättömät liput vedetään pois lippupisteistä, jotta varmasti kaikki yhä jäljellä olevat liput saadaan myyntiin konserttipäivänä. Lauantaina 4.3. lippuja ei ole saatavilla.
Koska esityksiä on yksi, on täysin mahdollista, että liput myydään loppuun jo ennakkomyynnissä.
Lippukassa avataan tuntia ennen näytännön alkua eli klo 14.00.

Sinua saattaa kiinnostaa myös