Liikekannallepanoviikko

27.2.-6.3.2022

Liikekannallepano jatkuu laskiaisviikon su 27.2. – su 6.3.2022

Julistamme leikkimielisen ulkonaliikkumiskisan kaikille, jotka eivät voi tai ole voineet osallistua Aurinkorannikon Liikekannallepanoon 2022 sekä myös heille, jotka osallistuivat, mutta yhä puhkuvat tarmoa kartuttaa kuntoa ja hyvää oloa.
Liiku ulkona vähintään vartti kerrallaan, esimerkiksi

  • kävele
  • juokse
  • pyöräile
  • luistele
  • hiihdä, laskettele
  • ui (avannossa, pisteet 10 x uitu min.)

Isovanhempien, seniorien, heikosti liikkuvien ulkoilutus tuottaa tuplaminuutit.
Koronan aikana monet vanhukset ja liikuntarajoitteiset ovat jääneet vangeiksi neljän seinän sisään ja vaille raitista ilmaa. Viime viikkoina he ovat sitten lisäksi Suomessa kärsineet kulkukelvottomista kaduista.
Tee hyvä teko ja vie läheisesi tai vaikka naapurisi ulkoilemaan (turvallisella tavalla)!

Kaikki omin voimin tapahtuva ulkoliikunta hyväksytään.Esimerkiksi hevosvoimien ja koiravaljakoiden käyttö ei ole hyväksyttävää. Samoin poroajoneuvot jätettäköön Joulupukille.

Tulossarjoja ovat:
* Yksilösuoritukset
* Perhesarja
* Porukkasuoritukset ilman osallistujarajaa

Jos mielessäsi on kavereita porukkaan tai haastettavia tahoja, pane toimeksi, aikaa on vain viikko.

Muista merkitä ylös päätapahtuman, laskiaissunnuntain, kävely- tai juoksuminuutit liikuntalistaasi.

Päämääränä on saada kaikki keräämään voimia, hyvää mieltä ja toipumaan koronamasennuksesta.

Leijonien tavoitteena on kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, jonne tapahtumien puhdas tuotto annetaan lyhentämättömänä. Sisäiset kulumme katamme omilla jäsenmaksuillamme. Pyydämme kisaan osallistujilta 10 €:n lahjoitusta pankkitilillemme, jotta voimme auttaa apua tarvitsevia.

Erityisesti, jos osallistut Suomessa tai muualla ulkomailla – siis Espanjan ulkopuolella – voit halutessasi tukea jotain muuta sosiaalisesti hyväksyttävää kohdetta – vaikkapa oman paikkakuntasi Lionsklubia!

Täällä Espanjassa tämä on osa laskiaissunnuntain Liikekannallepanoa ja tuotto lisätään tapahtuman kassaan sekä jaetaan osallistujien antamien äänien suhteessa.

Pidämme tulospalvelua hyväntekeväisyyteen osallistuneiden kesken ja palkitsemme kunkin sarjan voittajat kunniakirjalla. Kunkin sarjan kymmenen eniten minuutteja keränneet luetellaan tämän sivun ’kunniataululla’.

Katso suoritusten kirjaaminen ja maksuohje tästä.

Työkalut liikuntatilinpitoon aukeavat la 26.2.2022 klo 21 ja tulosten vastaanotto sulkeutuu ma 7.3. klo 21.00. Ajat tietenkin täällä Etelä-Suomessa käytettävää CET-aikaa. Pohjolassa mennään tunti edellä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös