Liikekannallepano 2022

Liikekannallepano laskiaissunnuntaina sujui hienosti pilvipoutaisess säässä, joka ei menoa hidastanut.
Tässä muutamia kuvia.

Perinteinen kaiken kansan liikuntatapahtuma Liikekannallepano järjestetään taas Fuengirolassa lähes vapaana koronarajoituksista. Tapahtuman rinnalla järjestetään jälleen myös ravintola Reflan tukemat jättiarpajaiset ja kaikille, jotka eivät pääse osallistumaan laskiaissunnuntain tapahtumaan Fuengirolassa sekä myöskin niille osallistujille, jotka haluavat hoitaa terveyttään päivittäin jatkot nimellä Liikekannallepanoviikko vuoden 2021 Liikekannallepanon malliin.

Liikunnan pitää olla hauskaa ja kivutonta. Tämä ei ole kilpailu. Voit liikkua omaan tahtiin ja juuri sen verran kuin haluat. Kääntöpisteellä ei tarvitse käydä näyttäytymässä, jos sinulle riittää lyhyempikin matka. Tänä vuonna tapahtuman asiantuntijapuheenvuorosta ja lähtöverryttelystä vastaavat Martin Kunnon fysioterapeutit Suvi Formulahti ja Sanna Garcia Perez. Heilltä löytyy tietoa tietoa terveeseen liikuntaan.
Tästä voit tarkastella ohjelmaa yksityiskohtaisemmin.

Varmista osallistumisesi arpajaisiin ja tapahtumaan poikkeamalla hankkimaan osallistumislippu ja arpoja näistä liikkeistä!
Sijoitusneuvojat sanovat aina, että sijoitukset kannattaa hajauttaa. Poikkea siis useampaankin liikkeeseen arpaostoksille. Arpojen myynti jatkuu tapahtumassa klo 14 saakka, jos arpoja yhä on jäljellä.
Mammuttiarpajaiset

Tunnelmia edellisiltä vuosilta.

Äänestys tapahtumien tuoton jakamisesta järjestävien yhdistysten kesken.

Äänestykseen voivat osallistua kaikki laskiaissunnuntain osallistumislipun hankkineet sekä laskiaisviikon tapahtuman osallistumismaksun maksaneet. Yksi osallistumismaksu tuo yhden äänen. Osallistumislipun kääntöpuolella on lueteltu järjestävät yhdistykset. Ääni annetaan rastittamalla yksi ja vain yksi vaihtoehto.

Sunnuntaitapahtuman lopuksi liput jätetään Leijonateltalle tarkoitukseen varattuun laatikkoon. Viikkotapahtuman ääni annetaan suoraan pankkimaksun viestitiedoissa tai erikseen sähköpostitse ilmoittamalla. Tarkemmat ohjeet viikkotapahtuman kuvauksen yhteydessä.

Järjestävät yhdistykset laskevat yhdessä saadut äänet sekä saadut tulot. Tuloista vähennetään tapahtuman kulut. Puhdas tuotto jaetaan järjestöjen kesken heidän saamiensa äänimäärien suhteessa.

Yhdistysten lyhyet esittelyt


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää