Liikekannallepanon tunnelmia

Liikekannallepano 2022 sujui hienosti vaikkakaan aurinko ei kävelijöitä lämmittänyt.
Eipä sitten ollut liian kuumakaan ja kääntöpaikalla lämmittivät Lumipartion järjestämät tehtävät sekä kahvi ja laskiaispullat.

Maaliin saapuneita odottivat Reflan hernerokka ja punssi sekä Saapasryhmäläisten paistamat letut, jotka katosivat ’tuulensuojaan’ sitä myöten, kuin niitä ehdittiin paistaa.

Vithas Xanitin am,bulanssi valvoi turvallisuutta portin takana ja sisäpuolella osallistujilla oli ilmainen mahdollisuus mittauttaa mm. silmänpaineitaan ja keuhkojen tilavuutta.

Hyvän lähtövalmistelun antoivat Martin Kunnon fysioterapeutit Suvi ja Sanna.

Muistattehan, että Liikekannallepanoviikon merkeissä jatketaan su 6.3. saakka.

Järjestäjät kiittävät kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja arpoja ostaneita sekä tietenkin kaikkia arpajaisvoittoja lahjoittaneita yrityksiä, yrittäjiä ja yksityishenkilöitä. Eikä vähäinen ole lippuja ja arpoja myyneiltä liikkeiltä saamamme tuki tähän kuin kaikkiin muihinkin tapahtumiimme.

Askelta siivittivät Vithaksen ilmapallot ja Make Tommilan musiikkii

Kuva 1 / 11

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023 vie meidät espanjalaisen maalaustaiteen aarteiden jäljille. Neljätoista kuukautta marraskuusta 2022 joulukuuhun 2023 ja kunkin kuukauden kohdalla tutustut yhteen espanjalaiseen...

lue lisää
Presidentin kesätervehdys

Presidentin kesätervehdys

Hyvät Leijonien Ystävät!Klubimme on täyttänyt 30 vuotta. Naisjäsenten myötä se onsamalla ollut uuden aikakauden ensimmäinen vuosi. Aikanäyttänee minkälaiseksi klubitoimintamme tulee...

lue lisää