ISÄNPÄIVÄN KONSERTTI

Toinen tähtiesiintyjistä Linda Lampenius on viime aikoina ollut paljon julkisuudessa erityisesti omaelämänkertakirjansa vuoksi. Eilen lauantaina 6.11. hän esiintyi YLE:n TV-ohjelmassa Elämäni biisi. Jakso on nähtävissä Yle-Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4666758. Lindan pitkään uraan huippuviulistina voi tutustua hänen oman nettisivustonsa ja FB:sivujensa avulla

Tämä konsertti tarjoaa häikäiseviä hetkiä upeiden suomalaisten artistien seurassa.
Konserttiohjelma koostuu operetti- ja viulumusiikin ”helmistä” mm. Vittorio Montin Csárdás, Johannes Brahmsin Unkarilainen tanssi nro 5, Julias Massenetin Méditation, Emmerich Kálmánin Muistathan kai, Franz Lehárin Laulu ja Csárdás, Theo MacKebenin Itke en lemmen tähden….

Konsertin esiintyjinä loistavat kansainvälisesti mainetta niittänyt suomalaissyntyinen viulutaiteilija
LINDA LAMPENIUS sekä sopraano MAARIT PERSSON. Pianistina Tapani Puranen ja juontajana Sirpa Mansner.

Lahjakas viulutaiteilija Linda Lampenius on saavuttanut suuren maailmanlaajuisen suosion ja esiintynyt niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille.

Maarit Persson on niittänyt mainetta operettien ja musikaalien päärooleissa sekä solistitehtävissä maamme johtavissa konserttitaloissa.

Suomalainen pianisti/säveltäjä Tapani Puranen asuu nykyään Espanjassa ja konsertin juontajana toimiva suomalainen palkittu yrittäjä ja laulaja Sirpa Mansner myös osan vuodesta Espanjassa.


Myyntipisteet
Fuengirolassa: Cafe Restaurante Kardemumma, Thelman Pullapuoti, Óle-kustannus, New Ewalds, Mummola, Ravintola Dos Renos, Viajes Meriatur.
Benalmádenassa: Bar Victoria ja Salón DK.
Torremolinoksessa: La Doña.
Myyntipisteissä on yhä lippuja saatavissa ja niitä riittänee tapahtuman ovellekin.
Etämyytäväksi varaamamme liput ovat loppuneet, joten lippuja ei voi enään varata tai ostaa netistä.!

Lipunmyynti Las Palmerasissa avataan klo 14.00. Maksutapana käteinen.

Tärkeää – lue tämä: Koronan vaikutus leijonatilaisuuksiin.

Konsertin peruuntumisen lisäksi joudumme myös peruuttamaan konserttien oheistoiminnot ja lääketieteellisen luennon klo 17.00 Luentolipun etukäteen hankkineille palautetaan lipun hinta Las Palmerasissa klo 14 – 17 aikana. Lipun voi palauttaa myös ostopaikkaan.

Sinua saattaa kiinnostaa myös