Koronan vaikutus Leijonien tilaisuuksiin

Leijonat haluavat järjestää tapahtumat niin, että kaikki osallistujat voivat tuntea olonsa turvalliseksi eivätkä tapahtumat aiheuta pandemian leviämistä.

Tilaisuuteen ei voi tulla, jos sairastaa koronaa tai flunssaa tai tulijalla on kuumetta tai oireita, jotka voisivat johtua koronainfektiosta tai muusta tarttuvasta taudista.

Noudatamme kaikkia tilaisuuden toteutushetkellä voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja -ohjeita. Koska tilanne elää jatkuvasti, tarkista ajantasaiset tiedot nettisivuiltamme aina ennen tilaisuuden alkua.
Katso tästä Fuengirolan ajantasaiset Covid-määräykset

Edellytämme asiallisen kasvomaskin käyttöä sisätapahtumissa kuten konserteissä ja luennoilla. Ulkotapahtumissa viranomaiset (ja Leijonat) edelyttävät hengityssuojaimien käyttöä, kun tapahtumassa on paljon osallistujia eikä vähintäin 1,5 m:n etäisyyksiä pystytä takaamaan. Kevätrieha on ravintolatapahtuma, joten kasvosuojaimia ei tarvitse käyttää pöydässä ruokaillessa tai janojuomia siemaillessa. Muualla liikuttaessa kasvosuojaimia on käytettävä.
Leijonat suosittelevat FFP2-hengityssuojaimia.
Ne suojaavat tehokkaasti sekä käyttäjäänsä että hänen lähellään olevia.

Jos haluat lisätietoja eri viranomaisilta ja eri maskeista, paina tästä!
Teksti on syksyltä 2020, mutta enimmäkseen ihan käyttökelpoista.

Määräysten noudattamisen lisäksi teemme ainakin tämän:

Esiintymistila tuuletetaan mahdollisimman tehokkaasti tauoilla ja esitysten välillä.
Tällöin yleisön on poistuttava esitystilasta. Tämä ei tietenkään koske liikkumisrajoitteisia henkilöitä.

Tarpeetonta liikkumista on syytä välttää. Siksi sali täytetään järjestyksessä rivin keski-istuimilta aloittaen. Paikkoja ei ole numeroitu. Lipun numero ei ole paikan numero. Oman istuinrivin voi valita muistaen em. keskeltä täytön. Järjestäjille, esiintyjille ja turvahenkilökunnalle kuten Sydänyhdistyksen sydäntahdistinryhmälle on varattu paikkoja eturiviltä ja rivien päistä. Näiden henkilöiden on päästävä liikkumaan esteettä tarvittaessa.

Saliin päästetään hyvässä järjestyksessä n. 15 min ennen esityksen alkua. Paikkojen varaaminen viemällä istuimille takkeja tms. ei ole mahdollista.

Jos lipun hankkinut asiakas on estynyt saapumasta tilaisuuteen, lunastamme lipun takaisin, kunhan lippu palautetaan joko ostopaikkaan 2 vrk ennen tilaisuuden alkua tai viimeistään tilaisuuden lipunmyyjille ennen tilaisuuden alkua.

Suojainta on pidettävä oikein. Sen on peitettävä sekä suu että nenä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös