Liikekannallepano 2020

Laskiaissunnuntai 23.02.2020, klo 12-16

Lähtö ja maali Ravintola Uusi Refla, Fuengirolan huvivenesatama

Laskiaissunnuntaina 23.2.2020 karnevaalihenkinen Liikekannallepano järjestetään jo neljännen kerran. Tilaisuus on koko perheen kunnon, hyvän mielen ja hyväntekeväisyyden liikuntatapahtuma. Leijonien mukana järjestämässä ovat Aurinkorannikon Sydänyhdistys, Aurinkorannikon Diabetesyhdistys, Aurinkorannikon Saapasryhmä, Aurinkorannikon Naisten Pankki, Lumipartio sekä Nuorten taidetyöpaja ja Etsivä nuorisotyö Fuengirolassa sekä ravintola Uusi Refla. Tilaisuuden tuotto käytetään yhteistyöjärjestöjen tukemiseen osallistujien äänestämässä suhteessa.

Käveltävä matka on n. 6 km edestakaisin. Kyseessä ei ole nopeus- eikä matkakilpa. Saa siis kääntyä takaisin mistä hyvänsä kohden. Tai vaikka mennä taxilla kääntöpaikalle ja tulla kävellen takaisin. Silloin ei menetä kääntöpaikan partio-ohjelmaa. Myös matkan varrella olevat kaupalliset virkistyspisteet ovat aivan sallittuja.

Liikekannallepanon marsijärjestys

Tilaisuuden tukijoita ovat Vithas Xanit Hospital Internacional sekä
Intermedical Suárez Saavedra.
Ravintola Refla tarjoaa puitteet tapahtumalle sekä myy maaliin tulijoille hernerokkaa ja punssia. Pieni nesteytys ennen kävelysuoritusta ja sen jälkeen sujuu myös hyvin Reflan tarjonnalla.

Saapas-ryhmän edustajat myyvät tuorett lakritsia popcornia ja erityisesti asiaankuuluvia laskiaispullia. Mikäpä maistuisi paremmalta hernekeiton ja punssin päälle. Tietenkin Reflasta kuppia kahvia pullan luistikkeeksi.

Lataa tästä juliste ja esite pdf-muodossa

Tänä vuonna Refla myös järjestää Liikekannallepanon yhteydessä Jättiarpajaiset. Arvat ovat jo myynnissä ja myynti jatkuu aivan tapahtumassa suoritettavaan arvontaan saakka, Katso lisätietoja Reflan sivuilta!

Hanki arpasi tapahtuman lipunmyyntipisteistä. Ks. tapahtumajuliste.

Tunnelmia edellisiltä vuosilta!

Mitä Liikekannallepanossa tapahtuu

Aurinkorannikon Diabetesyhdistys
Diabetesyhdistyksen pisteessä sairaanhoitaja mittaa
N.S. PITKÄÄ SOKERIA,  jolla näkee takautuvasti n. 2 kuukauden ajalta hemoglobiini A:n sokeroitumisen astetta ja samalla lisätautien riskiä, sekä oletko mahdollisesti tietämättäsi Diabeetikko.
EI SYÖMISRAJOITUSTA ENNEN MITTAUSTA.
Mittaus maksaa 16 € siinä käytettävien kalliiden materiaalien vuoksi. Diabetesyhdistys myös arpoo tapahtuman alussa kaksi ilmaismittausta, jotka tehdään tämän tapahtuman aikana.

Lumipartio
Täysin vapaaehtoisvoimin toimiva Lumipartio järjestää partioaatteen toimintaa tällä kaudella noin 50 lapselle ja nuorelle. Toimintakaudella on viisi kokousta viikossa, viisi leiriä sekä muut aktiviteetit päälle. Partio on ollut jo kymmenen vuoden ajan tärkeä ja mieluisa harrastus Aurinkorannikon suomalaisyhteisön lapsille.
Lahjoitukset ovat erittäin tärkeässä roolissa, jotta jäsen- ja leirimaksut saadaan pidettyä sillä tasolla, että kaikilla on varaa osallistua.
Kääntöpaikalla on urheilullista toimintaa eli hula vanteita, hyppynaruja ja erittäin urheilullista Sammakon neppauspeliä.

Aurinkorannikon Naisten Pankki
Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Naisten Pankin työn ytimessä monissa maissa on kyläpankit. Ne ovat paikallisten naisten itse omistamia ja hallinnoimia säästö- ja lainaryhmiä, johon ryhmän jäsenet säästävät säännöllisesti ja saavat lainoja yhteisesti sovituin säännöin. Kukaan ulkopuolinen ei tee voittoa kyläpankkitoiminnalla.
Naisten Pankin hallinnolliset kulut ovat alhaiset ja toiminta on läpinäkyvää. Kuka tahansa voi katsoa tarkat hanke- ja tulosraportit osoitteesta naistenpankki.fi ja todeta itse, että apu todella menee perille ja on vaikuttavaa. Naisten Pankki on toimintakautensa aikana kerännyt jo yli 16 miljoonaa euroa ja näin mahdollistanut uuden Ammatin jo yli 500 000 naiselle.
Aurinkorannikon paikallisryhmä on yksi noin 40’stä Naisten Pankin paikallisryhmästä ja ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella. Keräämme varoja järjestämällä erilaisia tapahtumia vapaaehtoisvoimin. Tervetuloa mukaan energiseen joukkoomme!
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/naistenpankkiaurinkorannikko/

Aurinkorannikon Sydänyhdistys
Aurinkorannikon Sydänyhdistys on kaikkialla mukana huolehtimassa turvallisuudestamme. Täällä oikein kahden sydäniskuriryhmän voimin.
Lisäksi yhdistys esittelee tänään hengenpelastustoimintaa ja lainaa kävelysauvoja matkalle.

Aurinkorannikon Saapas-ryhmä
Palveluoperaatio Saapas on ev.lut. seurakunnan etsivää nuorisotyötä ja sitä organisoi Nuori Kirkko ry. Toiminta-ajatus on, että Saapas on siellä missä nuoret ovat.  Saapaslaiset kohtaavat nuoria nuorten ehdoilla kaduilla, festareilla, somessa ja Saapas-kahvilassa. Tutustu saapasryhmään täällä tai kääntöpaikalla, jossa he myös ovat mukana. Älä unohda ostaa laskiaispullaa ja lakritsia matkaevääksi.
Facebook

Nuorten taidetyöpaja & Etsivä nuorisotyö Fuengirola