Xanit

VITHAS XANIT toimii Aurinkorannikon Leijonien sponsorina.

Vithas Xanit tarjoaa Leijonille ja kauttamme kaikille Aurinkorannikon asukkaille ja vierailijoille tutkimuspaketteja merkittävästi alennetuin hinnoin.
Tutustu hinnastoon alempana ja tutkimusta varatessasi mainitse käyttäväsi Leijonien tarjousetua.
Tarjous siis koskee kaikkia – ei pelkästään Leijonia!

VITHAS Xanitilla on suomenkielistä henkilökuntaa ja lääkäreitä. Voit tilata ajan suomeksi ja palveluksessa on myös suomenkielisiä lääkäreitä. Hätätilanteessa voit saada kotiin tai hotelliin englantia puhuvan lääkärin 24/7.

Koronatestit

Covid-19 määrittämiseksi suoritetaan vasta-ainetesti (IgA-IgM-IgG) ​​kvantitatiivisella immuniteetinmääritys-tekniikalla sekä Coronavirus PCR 2019, jotta voidaan tarkistaa, onko testattava näytteenotto hetkellä viruksen kantaja, kun testattava on ollut kontaktissa virukseen oireettomana ja näin saadaan tieto terveydentilasta ja mahdollisesta tartunnasta.

PCR määritetään nenänielusta saatavasta näytteestä, jolla havaitaan viruksen RNA (ribonukleiinihappo). Vasta-aineet määritetään kuitenkin verinäytteestä, jolla on mahdollista havaita IgA-, IgM- ja IgG-tyyppiset vasta-aineet.

IgA ja IgM ovat uuden infektion markkereita ja niillä on samankaltaiset hyötyominaisuudet, minkä vuoksi suosittelemme IgM: n suorittamista. Kyseiset vasta-aineet havaitaan 90 prosentissa tapauksista tartuntapäivien 4-7 välillä, ja lisääntyvät asteittain  tulehdustason noustessa 14.sta päivään saakka, minkä jälkeen alkaa asteittainen lasku.
IgG-vasta-aineet on mahdollista havaita hieman myöhemmässä vaiheessa, yleensä kahdeksannesta päivästä infektion alkamisesta, minkä jälkeen tulehdustasot kohoavat seuraavien 3 viikon aikana, kääntyen sen jälkeen vähitellen laskuun

Kvantitatiivisen immuniteettitason vasta-aineen määritystestin etu verrattuna  pikatestiin on, että kyseinen testi on paljon luotettavampi ja testin herkkyys ja luotettavuus ovat lähes 100%.

Testien tulokset saa yleensä 24-48 tunnissa.
Ajanvaraus suomeksi:   +34 616241290 – 696981372

Katso hinnat ja lisätiedot Xanitin espanjankielisiltä sivuilta!

VITHAS XANIT PALVELUT :

Napauta ladataksesi pdf-version!