Helsingin Suomalaisen Klubin kuoro

HELSINGIN SUOMALAISEN KLUBIN KUORO KONSERTOI FUENGIROLASSA

Helsingin Suomalaisen Klubin kuoro on konserttimatkalla Fuengirolassa 10 -17.4.2024. Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuriklubi ja Klubin kuoro vaalii tähän arvopohjaan sitoutuen suomalaiskansallista mieskuorolauluperinnettä uusia aluevaltauksia kaihtamatta.

Ensi vuonna kuoro täyttää 25 vuotta. Olemassaolonsa aikana se on vieraillut konsertoimassa mm. Tartossa, Budapestissä, Lissabonissa, Krakovassa, Prahassa, Brysselissä ja järjestänyt vuosittain useita konsertteja kotimaassa Suomessa.

Aurinkorannikon Leijonat – Club de Leones Costa del Sol – kutsui kuoron konsertoimaan Fuengirolaan. Samalla kuoro lupautui osallistumaan Leijonien jo kaksi vuotta sitten käynnistämään kampanjaan Ukrainan hyväksi. Kuoron ohjelmistossa on otettu huomioon tämä tärkeä teema.

Kuoron ensimmäinen hyväntekeväisyyskonsertti esitetään lauantaina 13.4. klo 15 Las Palmeras hotellin Espanja-salissa ja toinen – hengellisen musiikin konsertti – sunnuntaina14.4. klo 16.30 Seurakuntakodissa Fuengirolassa, Avenida de las Salinas 3. Konsertin jälkeen kuoro on mukana myös samassa paikassa klo18 alkavassa jumalanpalveluksessa.

Saamme nauttia kuoron johtajan Henrik Lambergin monitahoisista laulujen kimaroista koostamista kahdesta erilaisesta konsertista.

Lauantain konsertin jälkeen seuraa karonkka klo 19 Ravintola Kukossa. Nautimme illallista ja vietämme iltaa kuorolaisten kanssa laulaen. Mukaan mahtuu kuorolaisten lisäksi n. 60-70 hlöä.

Tervetuloa viihtymään korkealaatuisen suomalaisen mieskuoromusiikin parissa ja samalla avustamaan niin ukrainalaisia sodan julmuuksista kärsiviä siviilejä kuin myös oman paikallisen seurakuntakotimme toimintaa!

Sinua saattaa kiinnostaa myös