Merikannon kauneimmat ja elokuvamusiikin klassikot

Rannikon suursuosikot saapuvat jälleen viihdyttämään meitä.
Parivaljakko on äskettäin julkaissut kokoelman Oskari Merikannon parasta tuotantoa.
Konsertti perustuu suurelta osin tähän uuteen julkaisuun, jonka ensiesityksestä pääsemme nauttimaan.
Lisäksi saamme kuulla kattavan joukon elokuvamusiikin klassikoita.

Tämän hetken tieto on, että pystymme järjestämään vain yhden esityksen, joten sali on varmasti loppuun myyty. Kannattaa siis hankkia liput heti, kun niitä on tarjolla. Lippuja voi myös ostaa pankkimaksulla. Jos teet näin, kerro maksun viestissä nimesi lisäksi vain Torikka 15, koska konsertin nimi on melko pitkä. Muu ohje alla ’Mistä liput’.

Mistä liput?

Apua liikuntarajpitteisille
Jos tarvitset apua esim. rullatuolin kanssa, ilmoita meille sähköpostitse etukäteen. Yritämme järjestää saattajan ovelta istumapaikalle ja myös helppopääsyisen paikan.

Tässä maistiaisiksi kappale Merellä Youtubesta:

Taiteilijat ovat tuttuja meille kaikille Aurinkorannikon vakioasujille ja tietenkin myös muille musiikin ystäville.
Tässä kuitenkin herrojen lyhyet esittelyt:
Waltteri Torikka
Marko Hilpo

Levynjulkaisu-konsertti Merikannon kauneimmat / Hyvinkääsali (lainaus Torikan nettisivulta)
Baritoni Waltteri Torikka ja pianotaiteilija Marko Hilpo esittävät konsertissaan Oskar Merikannon rakastetuimpia lauluja ja ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.
Suomalaisten rakastamat Merikannon ”hitit” sekä harvinaiset aarteet kietoutuvat kiehtovaksi, noin tunnin mittaiseksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi. Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat käyneet läpi koko säveltäjän noin 160 laulua sisältävän yksinlaulutuotannon ja rakentaneet kokonaisuuden kunnioittamaan kaikkien aikojen suosituimman suomenkielisen klassisen yksinlaulusäveltäjän monipuolista tuotantoa.


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää