Leijonaviikko 41/2024

Seuraavan leijonavierailuviikon -toistaiseksi alustava – ohjelma.

Maanantai 7.10.
Bussimatka Coinin alueelle

* Tervetuliaiskokous, viikko-info
* Lounas ja Flamenco show

Keskiviikko 9.10.
Bussimatka Gibraltar

* Tutustumiskierros nähtävyyksissä
* Vapaa-aikaa ostoksiin ja lounaaseen

Perjantai 11.10 Lions Beach Party)
Paikkana Chiringuito Kalifato

* Hauskaa yhdessäoloa, musiikkia, satoi tai paistoi

Viikon aikana Fuengirolan kaupunki juhlii paitsi leijonavieraitaan, myös ja erityisesti Virgen Rosariota – suojelupyhimystään. Juhlat alkavat su 6.10. ja kestävät viikon. Tällöin kaupungin juhla-alue muuttuu huvi- ja juhlapuistoksi. Ensikertalaiselle kokemus on mahtava. Asukkaat pukeutuvat perinne- (Flamenco-) asuihin. Tämä koskee myös lapsia. Pukuloiston lisäksi myöhään iltapäivällä juhlijoita saapuu myös ratsuin ja hevoskärryin. Ja heidän janonsa sammutetaan suoraan satulassa istuen. Myöhemmin hevoset poistuvat turvallisuuden vuoksi. Myös yleisöllä on mahdollisuus päästä pienelle hevoskärrykierrokselle.

Juhla-alueen ’majoissa’ on monipuolista ohjelmaa: musiikkia, tanssia ja tietenkin kaikenlaista nautittavaa. Vähän varttuneemman ’lapsoset’ viihtyvät menoissa aamuneljään. Jos mahdollista feriaviikolla (feria = juhla) otetan töistä vapaata ja keskitytään yöelämään.

Perusteelliseen feriaan (juhlaan) tutustumiseen kannattaa varata joko su 6.10. tai ma 7.10. Tällöin mahdollinen väsymys seuraavana päivänä haittaa vähiten viikon varsinaista ohjelmaaP

Sinua saattaa kiinnostaa myös