LEIJONIEN JOULUTEMPAUS VARATTOMIEN HYVÄKSI

Edellisvuosien tapaan Aurinkorannikon Leijonaladyt kutsuvat kaikki kutomataitoiset ja  muut joulumieliset hyväntekijät osallistumaan perinteiseen joulukeräykseensä, jossa tavoitteena on lahjoittaa käsinkudotut villasukat ja suklaata Torremolinoksen Emaus – Obra de Amor soppakeittiön vanhus- ja lapsiasiakkaille sekä lisäksi toiveiden mukaisen joululahjan jokaiselle lapselle.

Tänä vuonna vanhuksia on lähes 100 ja lapsia parisenkymmentä. Päivittäin soppakeittiön antimia nauttii 180 vähävaraista ja heidän joulunajan hieman juhlavampia aterioitaan leijonat ovat tukeneet jo 10 vuotta.

Nyt on aika laittaa puikot heilumaan, sillä ennen kuin huomaammekaan joulu on jo ovella. Espanjan tapojen mukaisesti lahjat annetaan loppiaisena, jolloin itämaan viisaat tietäjät vierailevat kodeissa 5.- 6. tammikuuta välisenä yönä.

Leijona-ladyt ottavat vastaan sukkia, suklaata ja/tai lahjoituksia lasten lahjoihin
suomalaisravintola LA NAVEssa, Avda de los Boliches 85, (”bussikadulla” n. 100m ennen kauppahallia)
keskiviikkona 13. joulukuuta ja
keskiviikkona 27. joulukuuta
klo 12 – 14.

Lahjoituksia leijona-ladyille voi jättää Naveen myös näiden aikojen ulkopuolella.

TULE MUKAAN AUTTAMAAN!

Näin vuosi sitten!

Sinua saattaa kiinnostaa myös