Tähtisumu hurmasi yleisön

Angelika Klas ja Seppo Hovin Trio – Seppo Hovi, Antti Sarpila ja Hannu Rantanen – ottivat yleisön sekä huikean musiikin että Seppo Hovin usein humorististen ja aina osuvien juontojen ansiosta. Milloin pyyhittiin liikutuksen kyyneliä, milloin nauru pursusi silmistäkin. Nenäliinat olivat tarpeen musiikin herkistämälle yleisölle.

Näin SE-lehti kertoo konsertista (sivu 4).

Jos et päässyt paikalla tai haluat heti lisää, tarkista Angelikan konserttitiedot tästä!

Las Palmerasin Espanja-sali täyttyi ääriään myöten ja viimeisinä ennakkomyyntipäivinä alkoi ilmetä pientä paniikkia lippujen riittävyyden suhteen.
Tilaisuuden alussa Leijonien Presidentti Leevi Hakola kiitti Aurinkorannikon suomalaisyhteisöä ja kertoi, että viime keväästä lähtien yhteisömme on tukenut Ukrainan hädänalaisia jo 28.000 €:lla. Nämä varat ovat tulleet eri tapahtumista ja myöskin Aurinkorannikon Suomalaisen Seurakunnan keräämistä kolehdeista sekä keväällä 2022 että syksyllä 2023. Asociación Finlandesa Suomela on tukenut ukraina-keräystä sekä suoraan että lahjoittamalla osan Teatteri Suomelan ’Tuntematon Sotilas’ -näytöksen tuotosta. Itsenäisyyspäivän aikoihin aloitettu ’Lahjoita kamiina’ -keräys on ollut erityisen menestynyt. Lue siitä lisää tästä!
Tämän konsertin puhdas tuotto on tarkoitus käyttää aggregaattien hankintaan Ukrainaan.
Tuki Ukrainan hädänalaisille jatkuu ja tilille tulleet varat siirretään Ukrainaan sopivin välein.

Aurinkorannikon Leijonat haluavat kiittää esiintyjiä, jotka halusivat tulla meille esiintymään ja siten mahdollistivat tapahtuman järjestämisen ja varojen keräämisen. Varoja voidaan kerätä vain hienolta ja hyväsydämiseltä yleisöltä. Suurkiitos siis jälleen kerran kaikille, jotka lunastivat pääsylipun ja tulivat paikalle unohtamatta henkilöitä, jotka ainoastaan lahjoittivat pääsylipun hinnan haluamatta pääsylippua esim. ollen muualla kuin Aurinkorannikolla.

Leijonien itsensä lisäksi kaikkia tapahtumiamme pyyteettömästi tukevat liikkeet, jotka myyvät pääsylippuja näihin tilaisuuksiin: Cafe Restaurante Kardemumma, Thelman Pullapuoti, Sofia-opisto, Olé-kustannus, Ruokakauppa New Ewald’s, Martin Kunto, Ravintola Kukko, Ravintola Uusi Refla, Ravintola Dos Leones, Bar Victoria, Salón Doña.

Meillä on myös joukko monivuotisia yhteistyökumppaneita, joiden tuen avulla moni asiamme toimii.
Yhteistyökumppanit tarjoavat myös etuja kaikille Leijonien ystäville
Tutustu heidän tarjouksiinsa!

Sinua saattaa kiinnostaa myös