Mammuttiarpajaiset 2023

LIIKKEELLE-tapahtumaan liittyi jälleen myös MAMMUTTIarpajaiset.
Arvonnassa jaettiin 50 hienoa voittoa.

Tarrkista arvonnan tulokset tästä!

Nyt kannattaa osallistua arpajaisiin. Hieraiset vain hiukan jäniksenkäpälää ja hyvällä lykyllä saat lääketieteelliset tutkimukset lähes koko kehollesi silmät mukaan lukien. Kun terveysasemat ovat kunnossa, onnekas voittaja lähtee Reflan tunnetusti vauhdikkaalle pelireissulle. Seuraavaksi päiväksi voi kutsua kaikki kaverit saunaan ja jacuzziin ja lopuksi kahden hengen illallinen Reflassa. Ei paha. Eikä siinä alkuunkaan kaikki. Tutki voittoluetteloa ja arvioi, montako arpaa pitää lunastaa, jotta oma tavoite (sen jäniksenkäpälän tuella) tarvitaan. Jos haluat hajoittaa sijoituksesi käy ostamassa arpoja eri myyntipisteistä.Se laajenee kaiken aikaa, joten tarkista tilanne ajoittain arpajaisiin saakka.

Kaksieuronen voi olla hyvä tai erinomainen sijoitus eikä mikään mene hukkaan, koska koko tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen. Muista siis äänestää, jotta voit vaikuttaa minne!

Lions Ladyjen herkkukori – viini saattaa olla vanhaakin.

Sinua saattaa kiinnostaa myös