Paseo 100 mukana joulumielellä

HYVÄNTEKEVÄISYYSKETJU TOIMII

Fuengirolan rantakadulla sijaitsevan PASEO 100 Sport baarin omistajalla  Aleksi Vahlalla oli jo pari vuotta sitten loistava idea, jonka mukaan hän voisi kerätä kaupungin vähäosaisille lapsille joululahjoja omien asiakkaidensa avustuksella.

Tuumasta toimeen.

Hän laittoi baarinsa terassille joulukuusen ja koristi sen pienillä jouluaiheisilla korteilla, joissa oli etukäteen hankittujen lasten nimet sekä iät: “Paco, niño, 6 years tai Antonia, niña, 8 years”.

Asiakkaat saivat ottaa kuusesta nimetyn kortin, jonka perusteella he ostivat ikään sopivan joululahjan ja palauttivat sen ravintolaan kuusen alle. 

Suunnitelma tuotti 53 lahjaa ja ne toimitettiin Aurinkorannikon Leijonien välityksellä muun tuen ohessa hyväntekeväisyysyhdistys Coraje Solidariolle, josta ne toimitettiin edelleen lapsille jaettavaksi loppiaisena, maan tavan mukaan.

Ensimmäisenä vuonna ravintola toimi yhteistyössä Aurinkorannikon suomalaisen seurakunnan sosiaalikuraattorin avustuksella, joka ohjasi kerätyt lahjat em. toimivalle hyväntekeväisyysyhdistykselle. 

Coraje Solidario, joka jakaa ruoka-avustuksia Fuengirolan ja Mijasin alueen vähävaraisille perheille, toimipaikka on Los Bolichesissa. Yhdistyksen ruoka-avun piirissä on myös Fuengirolassa väliaikaisesti asuvia ukrainalaisia sotapakolaisia, joiden lapset saivat myös Reyes Magos’n  tuomat lahjat.

Leijonat ja lapsiperheet kiittävät kaikkia lahjoittajia!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää