Leijonat 30 vuotta

Aurinkorannikon Leijonat täytti 30 vuotta 6.4.2022.
Venäjän hyökkäyssodan vuoksi juhlia päätettiin siirtää syksyyn ja nytkin, tilanteen ollessa ennallaan, tyydyttiin hillittyyn juhlimiseen.

Juhla muodostui ’virallisten onnittelijoiden’ vastaanotosta puolin päivin ja jatkui sitten jäsenlounaalla, johon osallistui myös paljon vierailevia suomalaisia lioneita.

Lobo Negron tarjoileman erinomaisen juhlalounaan lisäksi juhlamieltä kohottivat ansioituneiden jäsenten palkitsemiset ja uusien jäsenten leijonavihkimys.
Jo alkusalaatin jälkeen Pastpresidentti Hannu Hallamaa kertoi lyhyehkösti klubin alkutaipaleelta. Liittyessään klubiin Hannu oli ollut 42-vuotias ja nyt hän on vain hivenen vanhempi.

Klubin nelinkertainen presidentti ja perustajajäsen palkittiin Melvin Jones kaksoistimantilla. Hänelle on monien muiden tunnustusten ohella myönnetty Melvin Jones 1994 ja yksitimanttinen Melvin Jones 2015. Melvin Jones kunniamerkki on Lions Internationalin korkein tunnustus, joka on nimetty järjestön perustajan mukaan.

Klubin entiselle presidentille, nykyiselle LC Ikaalisten jäsenelle sekä vakiovieraallemme sekä edelleen aktiivisesti klubissamme toimivalle Pekka Salomaalle luovutettiin myös Melvin Jones kunnialaatta.

Klubi sai kaksi uutta naispuolista jäsentä, kun Liisa Kuoksa-Jalonen ja Saara Helimäki ottivat vastaa jäsenyyden klubissa ja kansainvälisessä Lions-organisaatiossa.

Lady-puheenjohtaja Virva Savolainen kiitti kukkasin aktiivisesti Ladytoimintaan osallistuvia ja paikalla olevia Ladyja. Jälleen kerran todettiin, että naispuolinen lion voi myös vapaasti osallistua Lady-toimintaan.

Lady Seija Rantasuo luovutti presidentti Hakolalle lampaanvillakerän, jonka puristelu alentaa presidentillistä stressiä.

Kahvitteluvaiheessa sana oli vapaa ja sitä käyttivät sekä jäsenet että vierailijat. Myös entinen jäsen Raimo Andersson oli muistanut klubia onnittelulla.

Aurinkorannikon Leijonat kiittävät kaikkia onnittelijoita ja juhlaan osallistuneita.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää