Joulupukin vihje – Leijonakalenteri 2022 on hyvä joululahja

Hanki lahja itsellesi ja ystävillesi. Siitä on 365-kertaisesti iloa vuoden 2022 aikana.
Kalenteritiedot ovat ajalle 11/2021–12/2022. Jokaisella kuukausiaukeamalla on hauskaa taustatietoa Espanjan 15 itsehallintoalueesta ja niiden ominaispiirteistä. Kalenteri sisältää lisäksi mm. espanjalaiset pyhät ja suomalaiset nimipäivät.

Kalenterin hinta on 15 € ja kaikki tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Ostajien kesken arvotaan 12 pullon laatikko espanjalaista punaviiniä, joten muista ostaa omasi!
Arvonta tapahtuu Leijonien 30-vuotisjuhlassa la 2.4.2022, joka on myös perinteinen Kevätrieha.
Arvontaan osallistutaan kalenterin takakannen ohjeen mukaisesti eli lähettämällä sähköpostitse kuva ostamasi kalenterin takakannen numerosta osoitteeseen info@aurinkorannikonleijonat.com Huolehdithan siitä, että mukana ovat myös yhteystietosi (sähköpostiosoite ja mielellään myös puhelinnumero), joista tarvittaessa tavoitamme sinut huhtikuussa 2022, jos et pääse mukaan 30-vuotispäiville ja Kevätiehaan.
Kuittaamme lähettäjälle saamamme arpanumerot. Jos jostain syystä et saa kuittausta, lähetä numero uudelleen ja/tai ota meihin yhteyttä: sihteeri@aurinkorannikonleijonat.com.

Myyntipisteet
Fuengirolassa: Cafe Restaurante Kardemumma, Thelman Pullapuoti, Óle-kustannus, New Ewalds, Mummola, Martin Kunto, Ravintola Dos Renos, Viajes Meriatur ja Asioimistoimisto Liisa Toivola (Pacosintupa)
Calahondassa: Dos Leones.
Benalmádenassa: Bar Victoria ja Salón DK.
Torremolinoksessa: La Doña ja Sabores Club.
Oman kalenterin voi ostaa tai varata myös suoraan Leijonilta: kalenteri@aurinkorannikonleijonat.com.

Ostajien kesken arvotaan 12 pullon laatikko espanjalaista punaviiniä, joten muista ostaa omasi!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023 vie meidät espanjalaisen maalaustaiteen aarteiden jäljille. Neljätoista kuukautta marraskuusta 2022 joulukuuhun 2023 ja kunkin kuukauden kohdalla tutustut yhteen espanjalaiseen...

lue lisää
Presidentin kesätervehdys

Presidentin kesätervehdys

Hyvät Leijonien Ystävät!Klubimme on täyttänyt 30 vuotta. Naisjäsenten myötä se onsamalla ollut uuden aikakauden ensimmäinen vuosi. Aikanäyttänee minkälaiseksi klubitoimintamme tulee...

lue lisää