Presidentin tervehdys

Hola Amigos!

Olemme 1.7.2021 alkaneen Lions toimintakautemme kynnyksellä viimein palaamassa ns. ”uuteen normaaliin”.

Jo menneenä kesänä turistit olivat vallanneet rannat ja edelleenkin on lähes mahdotonta löytää parkkipaikkaa Paseo Maritimolta. Myös Suomesta saapuvat lennot ovat täpösen täynnä “muuttolintuja”, jotka saapuvat viettämään talviaikaa tänne Aurinkorannikolle.

Olemme pitäneet jo ensimmäiset klubimme kokoukset ja suunnitelmissa on jälleen tarjota talvea täällä viettäville maanmiehille musiikillisia elämyksiä sekä muita toiminnallisia aktiviteetteja.

30-vuotias lionsklubimme kokee jäsenistössään suuren muutoksen, kun jäsenyys on avautunut myös naisille. Lokakuun 18. päivänä pidettävässä kuukausikokouksessa otamme juhlallisesti vastaan kaksi uutta naislionia.
Olen vakuuttunut siitä, että tämä on alkulaukaus klubimme toiminnan uudelle aikakaudelle!

Maailma muuttuu jatkuvasti – mutta myös järkyttävällä tavalla.
Ihmisiä tulvii Europpaan ja muille korkean elintason maihin paremman elämän toivossa.
Koronapandemia verottaa miljoonia ihmisiä monella tavalla ja luonnonvoimat jylläävät aiheuttaen suuria tuhoja, niin kuin nyt esimerkiksi La Palman saarella.

Useimmiten yhteiskunnan päättäjätahot eivät pysty lievittämään syntyneiden kriisitilojen aiheuttamia vahinkoja ja ihmisten ahdinkoa.

Siksi meidän Lionien pyyteettömän hyväntekeväisyystyön merkitys korostuu.
Työ on sekä arvokasta että tarpeellista.
Kantamalla kortemme kekoon pyrimme tekemään maailmasta hieman paremman.

Tervetuloa viihteen ja mukavan yhdessäolon keinoin tekemään hyväntekeväisyystyötä uudistuneella innolla!

Hannu

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023 vie meidät espanjalaisen maalaustaiteen aarteiden jäljille. Neljätoista kuukautta marraskuusta 2022 joulukuuhun 2023 ja kunkin kuukauden kohdalla tutustut yhteen espanjalaiseen...

lue lisää
Presidentin kesätervehdys

Presidentin kesätervehdys

Hyvät Leijonien Ystävät!Klubimme on täyttänyt 30 vuotta. Naisjäsenten myötä se onsamalla ollut uuden aikakauden ensimmäinen vuosi. Aikanäyttänee minkälaiseksi klubitoimintamme tulee...

lue lisää