Kauden 2021–22 tapahtumia Aurinkorannikolla

Leijonien alustava tapahtumakalenteri näyttää tällaiselta. Toteutumiseen vaikuttavat vielä monet eri tekijät, joista koronapandemia ei ole vähäisin. Uskomme kuitenkin, että tällä talvikaudella kaudella päästään jo ainakin lähelle normaalielämää.

Merkitse tapahtumat ajoissa kalenteriisi ja seuraa Aurinkorannikon leijonia netissä ja Facebookissa. Ohjelmaan voi tulla muutoksia ja lisäyksiä. Huomaathan, että tapahtumien osallistujamäärä voi olla rajoitettu ja ainakin syksyn aikana on rajoitettu. Näin ollen liput saatetaan myydä loppuun tavallista aikaisemmin ja lippujen jakelu aloitetaan tavallista myöhemmin!
Noudatamme kaikkia viranomaisohjeita, jotta tilaisuudet voidaan järjestää terveysturvallisesti. Tämä voi mm. tarkoittaa maskipakkoa, kuumemittausta portilla, kulkujärjestelyjä ja muuta tarpeellista. Koronaoireisena et voi tulla tilaisuuteen. Tällöin tietenkin lunastamme jo hankkimasi lipun takaisin.

Kuten aina – kaikkien leijonatapahtumien puhdas tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen!

Leijonakalenteri 2022 on myynnissä

Kalenterin lehdillä matkaamme läpi koko Manner-Espanjan. A4-kokoinen seinäkalenteri on sekä mainio matkaopas että erinomainen lahja.

Kalenteria voi tilata myös Suomeen. Tiedustelut: kalenteri@aurinkorannikonleijonat.com 

Baritonikonsertti

19.2.2022: Tutut baritonimme Sauli Tiilikainen ja tanssihurmurmuri Waltteri Torikka saapuvat jälleen viihdyttämään meitä Marko Hilpon säestyksellä.
Paikkana Las Palmeras ja näytökset alustavasti klo 15 ja 19, joskin ajat tarkentuvat myöhemmin.

Liikekannallepano

27.2.2022: Jo perinteeksi muodostunut koko perheen iloinen liikuntatapahtuma yhteistyössä Aurinkorannikon: Sydänyhdistyksen, Saapasryhmän, Diabetesyhdistyksen, Partion ja Naisten Pankin kanssa. Tapahtuma aiotaan järjestää ainakin jossain muodossa – koronarajoitukset huomioiden.

Kevätrieha ja klubin 30-vuotisjuhla

2.4.2022: Perinteinen kevätrieha järjestetään entistä riehakkaammin Aurinkorannikon Leijonien täyttäessä pyöreät 30 vuotta.

Paikkana on uusi ja hieno La Niña Bonita perinteisen La Viborillan ”yläpuolella” Benalmádenassa.

Superpesis Aurinkorannikolla

23.–24.4.2022: Superpesiksen kausi avataan jälleen Fuengirolassa. Luvassa on sekä naisten että miesten sarjan avausottelut huippujoukkuein. Samalla avataan Suomen pesäpalloliiton 100-vuotisjuhlakausi.
Ajankohta on toistaiseksi vahvistamaton.
Lisätietoa: https://www.pesis.fi/uutiset/2021/09/superpesis-palaa-aurinkorannikolle-pesapallon-100-vuotisjuhlavuonna-kausi-kayntiin-fuengirolassa-kevaalla-2022/

Sinua saattaa kiinnostaa myös