Tukea lähelle ja kauas – näillä periaatteilla toimimme

Olemme Espanjan Aurinkorannikolla toimiva suomenkielinen leijonaklubi. Koska toimimme Espanjassa, kuulumme Espanjan Lions-liittoon.

Tuemme Aurinkorannikon paikallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä monella tapaa ja ulotamme avun myös kansainvälisiin leijonaprojekteihin.

Aurinkorannikolla olemme jakaneet tukea esimerkiksi suomalaisen seurakunnan diakoniatyöhön, Lumipartiolle, Aurinkorannikon suomalaiselle koululle, kehitysvammaiselle yksityishenkilölle, Golf Solidariolle, Emaús Obra de Amorille, Fuensocialille, Aurinkorannikon Sydänyhdistykselle, Saapasryhmälle, Cudecalle, seurakunnan päiväkerholle, Saapas-ryhmälle, Diabetesyhdistykselle, Espanja.comin ja Seurakunnan joulukeräyksen kautta omaishoitajien virkistykseen ja hankkineet sähköpyörätuolin liikuntarajoitteiselle suomalaiselle.

Lisäksi olemme tukeneet Leijonien kansainvälistä katastrofirahastoa 2 000 eurolla. Meillä on kummilapset Sri Lankassa ja erityisenä silmäteränä Gambian kouluprojekti, jossa jäsenemme käy henkilökohtaisesti ja omalla kustannuksellaan ohjaamassa avustukset oikeisiin kohteisiin ja koteihin.

Tästä kaikesta kiitämme Aurinkorannikon suomalaisyhteisöä, jonka tukeen kaikki toimintamme perustuu. Kaikki hyväntekeväisyysvaramme tulevat tilaisuuksiimme osallistuvalta myötätuntoiselta ja toimintaamme luottavalta yhteisöltämme. Yhdessä voimme osaltamme tehdä maailmasta himpun paremman ja suunnata varoja sinne, missä on tarve.

Lions International on maailman suurin palveluklubijärjestö. Meillä on yli 1,4 miljoonaa jäsentä yli 46 000 klubissa kaikkialla maailmassa. Lions Club Internationalin säätiö on myöntänyt vuodesta 1968 alkaen yli 949 miljoonaa dollaria erilaisiin kansainvälisiin avustusprojekteihin. Me, kuten kaikki leijonat ympäri maailmaa, toimimme periaatteella ”me autamme”.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

SuperPesistä 23.-24.4.

SuperPesistä 23.-24.4.

Pesisliigan kauden avaus tapahtuu jälleen Fuengirolan Elolan kentällä. Superpesistä pelattiin ensimmäistä kertaa Fuengirolassa keväällä 2017. Silloin se tapahtui Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi....

lue lisää

Ohjeita Pesisvieraille

Viikonlopun 'kiintopisteitä'. Fuengirolassa kaikki paikat ovat helpon kävelymatkan päässä. Autoilukin on helppoa - pysäköinti usein ei.Elolan kentälle pääsee paikallislinjoilla 2 ja 3. Molemmat...

lue lisää