Vithas Xanit International Hospital – Aurinkorannikon Leijonien sponsori

Vithas Xanitilla International Hospital on yksityinen lääkärikeskus ja terveystalo, jolla on toimipisteitä mm. Fuengirolassa ja Benalmádenassa. Vithas Xanitilla saa palvelua suomeksi. Klinikalla on Aurinkorannikolla suomen kielen tulkkeja ja suomalaista henkilökuntaa ja lääkäreitä. Hätätilanteessa voit saada kotiin tai hotelliin englantia puhuvan lääkärin 24/7.

Ajankohtaista Leijona-tutkimushinnasto kaikille suomalaisille

Vithas-Xanit tarjoaa edelleen lääketieteellisiä tutkimuksia suomalaisille alennettuun hintaan.
Kun käyt tutkimuksessa, mainitse leijonahinta. Saat itsellesi alennetun hinnan ja lisäksi Xanit tukee Leijonien hyväntekeväisyystyötä osalla ko. hinnasta.

Xanitin Leijonahinnasto. Voit myös ladata pdf-version tästä.

Ajankohtaista: Koronatestit

Covid-19 määrittämiseksi suoritetaan vasta-ainetesti (IgA-IgM-IgG) ​​kvantitatiivisella immuniteetinmääritys-tekniikalla sekä Coronavirus PCR 2019, jotta voidaan tarkistaa, onko testattava näytteenotto hetkellä viruksen kantaja, kun testattava on ollut kontaktissa virukseen oireettomana ja näin saadaan tieto terveydentilasta ja mahdollisesta tartunnasta.

PCR määritetään nenänielusta saatavasta näytteestä, jolla havaitaan viruksen RNA (ribonukleiinihappo). Vasta-aineet määritetään kuitenkin verinäytteestä, jolla on mahdollista havaita IgA-, IgM- ja IgG-tyyppiset vasta-aineet.

Kvantitatiivisen immuniteettitason vasta-aineen määritystestin etu verrattuna  pikatestiin on, että kyseinen testi on paljon luotettavampi ja testin herkkyys ja luotettavuus ovat lähes 100%.

Testien tulokset saa yleensä 24-48 tunnissa.
Voit tehdä ajanvarauksen suomeksi numeroista (+34) 616241290 / 696981372

Katso hinnat ja lisätiedot Xanitin espanjankielisiltä sivuilta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023 vie meidät espanjalaisen maalaustaiteen aarteiden jäljille. Neljätoista kuukautta marraskuusta 2022 joulukuuhun 2023 ja kunkin kuukauden kohdalla tutustut yhteen espanjalaiseen...

lue lisää
Presidentin kesätervehdys

Presidentin kesätervehdys

Hyvät Leijonien Ystävät!Klubimme on täyttänyt 30 vuotta. Naisjäsenten myötä se onsamalla ollut uuden aikakauden ensimmäinen vuosi. Aikanäyttänee minkälaiseksi klubitoimintamme tulee...

lue lisää