Liikekannallepano 2021 – korona-aikaan mukautettu erilainen laskiainen

Perinteinen laskiaisen massaliikuntatapahtuma mukautettiin koronan vuoksi noudattaen kaikkia Espanjan viranomaisten ohjeita. Mallia vuoden 2021 liikuntatapahtumalle otettiin osin Fuengirolan Ruta de la Tapa Eróticasta, jossa kierretään paikallisravintoloita maistellen pikkutuhmia tapaksia. Me kiersimme paikallisia suomalaisliikkeitä: ravintoloita ja kauppoja tutustuen heidän tarjontaansa.

Artikkelin kuva on otettu tapahtumasta normaalivuotena.

Erityisen ilahduttavaa kaiken koronan keskellä oli, että haastoimme ja saimme mukaan osallistujia myös Aurinkorannikon ulkopuolelta. Madridin Suurlähetystömme väki tarttui esimerkillisesti haasteeseen ja samoin Suomessa marssittiin suorastaan porukkakisan voittoon.

Tapahtuman kokonaistuotto jäi odotetusti melko pieneksi. Marssipasseista ja arvoista kertyi yhteensä 1 061 euroa. Suomalaisten antama taloudellinen tuki ohjattiin kokonaisuudessaan sosiaalityöhön täällä Aurinkorannikolla sosiaalikuraattorimme ohjauksessa. Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita kävelijöitä, sekä tapahtumaa pyyteettömästi tukeneita median edustajia sekä tukensa antaneita suomalaisliikkeitä. Leijonat kattoivat kaikki tapahtumaan liittyneet kulut.

Suomalaisten antama taloudellinen tuki ohjattiin kokonaisuudessaan sosiaalityöhön täällä Aurinkorannikolla sosiaalikuraattorimme ohjauksessa.

Tapahtumaan liittyvä arvonta saatiin suoritettua 3.3.2021. Suurin osa voitoista oli lunastettavissa suoraan voiton lahjoittaneesta liikkeestä.

Liikunnan lisäksi tällä perinteikkäällä tapahtumalla on vakavampikin puoli. Näillä tapahtumilla on aina kerätty varoja hyväntekeväisyyteen. Yleensä varoilla on tuettu järjestävien yhdistysten toimintaa osallistujien antamien äänien suhteessa. Tänä vuonna korona on koetellut ja koettelee monia suomalaisperheitä ja suomalaisia kovin ottein. Siksi kaikki järjestäjät olivat sopineet, että tapahtuman koko tuotto menee sosiaalityöhön täällä Aurinkorannikolla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös