Liikekannallepano 2021 – kävelijöiden tulokset selvillä

Korona pitää selvästi rannikkoasujat koloissaan ja me liikumme varoen. Marssipasseja lunastettiin silti 54 kappaletta. Vain 24 henkilöä palautti merkinnöin varustetun passin, mutta erittäin ilahduttavasti palautettuja passeja oli kuitenkin 45 kappaletta. Muutamat henkilöt kunnostautuivat liikkumalla erittäin aktiivisesti. Säännöthän osittain suosivat Fuengirolan asukkaita, koska suurin osa leimoja jakaneista liikkeistä on Fuengirolassa. Benalmádenassa oli vain 2 kohdetta ja muualla rannikolla ja maailmalla ei yhtään. Kilometrit ovat kuitenkin saman mittaisia kaikkialla.

Osa passin lunastaneista teki sen joko puhtaasti tapahtumaa tukeakseen tai liikkui tuloksiaan julkaisematta. Näyttää myös siltä, että afrikkalaisten lajikumppaniensa tavoin Aurinkorannikonkaan koirasleijonat eivät juuri liiku päiväsaikaan. Silti voitimme täpärästi yhdistyssarjan. Muiden yhdistysten jäsenet ovat olleet vieläkin ujompia kehumaan suorituksillaan.

Diplomaattisarjan ylivoimaisesti voittanut lähetystöväkemme mittasi 8 hengen voimin Madridin katuja 408,5 km.

Aurinkorannikolla ilmoitettuja kilometrejä jäi taakse 1 014,7. Tätä voi sitten verrata siihen, että diplomaattisarjan ylivoimaisesti voittanut lähetystöväkemme mittasi 8 hengen voimin Madridin katuja 408,5 km. Onhan tietenkin isommassa kylässä enemmän polkujakin. Suomessa kilometrejä syntyi 671, joista Janoiset Jäänallet taittoivat 631 ja ottivat porukkasarjan voiton 12 hengen suorituksella. Kaikkia Suomenkaan tuloksia ei ole meille ilmoitettu.
Ilmoitettujen kilometrien yhteissumma on hieno 2 094,2 km!

Henkilösarjan ylivoimainen voittaja löytyy kuitenkin Aurinkorannikolta.
Kaija Hankaniemi taivalsi yhden passin ja 10 leiman turvin 177,7 km!

Aivan erityisen kunniamaininnan ansaitsee Manu Tanninen. Hän vei leimojen keräilyn ylivoimaisen voiton täyttämällä 12 passia 119 leimalla. Samalla kertyi matkaa pieninä osasina 99,3 km. Sekin rannikon 3. sija kilometrikisassa.

Toinen ahkera kävelijä oli Annukka West: 5 passia, 49 leimaa ja 140 km. Siis molempien sarjojen kakkossija.

Porukkasarjassa oli kaksi ylitse muiden.

Eniten kilometrejä kävelivät Janoiset Jäänallet Suomessa. Heillehän se olikin helpompaa, kun kadut olivat liukkaita ja askel siis kirjaimellisesti lennokas. Hyvänä porukkasarjan kakkosena ja diplomaattisarjan ykkösenä taivalsi Madridin suurlähetystömme väki 8-henkisellä joukkueella. He eivät ole eritelleet yksilösuorituksiaan, mutta matkaa taittui yhteensä 408,5 km.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Leijonat Radiossa

Leijonat Radiossa

Radio Finlandian ohjelmistossa on Ilkka Fonsénin juttusarja Leijonat tutuksi.Jutuissa käsitellään ja tehdään yleisölle tutuksi klubimme ja lionien toimintaa. Jutut ovat kuultavissa Radio...

lue lisää