Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Aurinkorannikon Leijonat olivat mukana rahoittamassa erästä koulua Gambiaan. Koulun valmistumisen jälkeen klubilaiset ovat jatkaneet koulun tukemista mm. maksamalla yhden ’ylimääräisen’ opettajan palkan. Nyt koulu toimii hyvin ja on oppilaille ilmainen ja tarjoaa heille opetuksen lisäksi yhden aterian päivässä.

Kaikki oppilaat eivät kuitenkaan mahdu tähän kouluun, joten olemme sekä klubina että yksityishenkilöinä tukeneet ulkopuolelle jääneiden lasten opiskelua maksullisissa oppilaitoksissa. Myös Leijona-ladyt ovat tukeneet koululaisia omalla varainkeruullaan. Gambia-projektiamme on hoitanut veli Esa Hakkarainen, joka on matkustanut vuosittain omalla kustannuksellaan perehtymään tilanteeseen vieden samalla avustusvarat suoraan perille.

Gambian koulun oppilaita.
Keskustellaan koulun tulevaisuuden näkymistä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Liikkeelle-2024

Liikkeelle-2024

Laskiaissunnuntain kävelytapahtuma siirtyi, mutta sunnuntaina 25.2. kävellään jälleen hyvää mieltä ja terveyttä! Myös Mammuttiarvonta on tapahtuman yhteydesdä. Vanhat osallistumisliput kelpaavat...

lue lisää
Mammuttiarpajaiset 2024

Mammuttiarpajaiset 2024

Nyt yli 50 voittoa, joiden arvo on 20 - 300 € ja lisää tulee. Tarkista tilanne! Tutustu voittoluetteloon tästä! Nyt kannattaa osallistua arpajaisiin. Hieraiset vain hiukan jäniksenkäpälää ja hyvällä...

lue lisää