LKP 2022 Yhteisöt

http://www.lumipartio.org/


Täysin vapaaehtoisvoimin toimiva Lumipartio järjestää partioaatteen toimintaa tälläkin kaudella lapsille ja nuorille. Partio on ollut jo kymmenen vuoden ajan tärkeä ja mieluisa harrastus Aurinkorannikon suomalaisyhteisön lapsille.
Lahjoitukset ovat erittäin tärkeässä roolissa, jotta jäsen- ja leirimaksut saadaan pidettyä sillä tasolla, että kaikilla on varaa osallistua.
Kääntöpaikalla on urheilullista toimintaa eli hula vanteita, hyppynaruja ja erittäin urheilullista Sammakon neppauspeliä.

Aurinkorannikon Naisten Pankki

https://fi-fi.facebook.com/naistenpankkiaurinkorannikko/


Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Naisten Pankin työn ytimessä monissa maissa ovat kyläpankit. Ne ovat paikallisten naisten itse omistamia ja hallinnoimia säästö- ja lainaryhmiä, johon ryhmän jäsenet säästävät säännöllisesti ja saavat lainoja yhteisesti sovituin säännöin. Kukaan ulkopuolinen ei tee voittoa kyläpankkitoiminnalla.
Naisten Pankin hallinnolliset kulut ovat alhaiset ja toiminta on läpinäkyvää. Kuka tahansa voi katsoa tarkat hanke- ja tulosraportit osoitteesta naistenpankki.fi ja todeta itse, että apu todella menee perille ja on vaikuttavaa. Naisten Pankki on toimintakautensa aikana kerännyt jo yli 20 miljoonaa euroa ja näin mahdollistanut uuden Ammatin jo yli 90 000 naiselle.
Aurinkorannikon paikallisryhmä on yksi noin 40’stä Naisten Pankin paikallisryhmästä ja ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella. Keräämme varoja järjestämällä erilaisia tapahtumia vapaaehtoisvoimin. Tervetuloa mukaan energiseen joukkoomme!

Aurinkorannikon Sydänyhdistys

https://www.facebook.com/AurinkorannikonSydanyhdistysRy/


Aurinkorannikon Sydänyhdistys on kaikkialla mukana huolehtimassa turvallisuudestamme. Täällä oikein kahden sydäniskuriryhmän voimin.

Aurinkorannikon Saapasryhmä

https://www.facebook.com/Saapas/posts/10156410370672767/

Aurinkorannikon Saapas tekee etsivää nuorisotyötä täysin vapaaehtoisvoimin, hakeutumalla sinne missä nuoret ovat ja ylläpitämällä lauantai-iltaisin SaapasKahvilaa seurakuntakodilla yläkoulu-lukio-ikäisille nuorille. Toiminta kohdistettu suomalaisiin nuoriin, mutta myös muut tervetulleita. Saapaskahvila tarjoaa nuorille päihteetöntä illanviettoa lautapelien, elokuvien, maksuttoman iltapalan ja luotettavien aikuisten seurassa. Saapas kiittää nuorten puolesta kaikkia heitä tukeneita ja tukevia. Muistakaa maistaa lakuja ja lettuja tai vaan reilusti pistellä poskeen. Lakuja voi myös ostaa matkaevääksi, jotta pääsette hyvissä voimin partiolaisten pullakahville kääntöpaikalla.

Nuorten Taidetyöpaja ja Etsivä Nuorisotyö

Nuorten Taidetyöpaja ja Etsivä Nuorisotyö -projektit ovat toimineet Fuengirolan alueella 4 vuotta, keväästä 2018 lähtien. Toiminnan lähtökohtana on tarjota 15-30 vuotiaille suomalaisille nuorille yhteisöllistä tekemistä sekä yksilöllistä tukea hyvän elämän rakentamiseen Aurinkorannikolla. Tänä keväänä molemmat projektit tulevat päätökseen, eikä jatkorahoitusta toiminnalle ole huhtikuun jälkeen. Siihen asti toiminta jatkuu normaalisti.

Nuorten Taidetyöpaja & Nuorisotyö