Vanhojen arkisto

Täältä löydät osan vanhoista sivuista, jotka olemme arkistoineet toivossa, että niiden tietosisällöstä olisi sinulle hyötyä tai iloa – mielellään molempia.

Kuvat ovat edellisistä tapahtumista. Tänä vuonna emme liiku isolla porukalla, mutta liikummepa siitä huolimatta.

Vithas Xanitin vakiintuneiden terveystarkastuksen lisäksi heillä on nyt tarjolla erittäin ajankohtaisesti valikoima koronatestejä sekä vihdoinkin myös influenssarokotuksia.

Eliksiiri.net on lahjoittanut Leijonille testatusti hyvänlaatuisia hengityssuojaimia, joiden koko myyntihinta menee hyväntekeväisyyteen.
Hengityssuojaimet on testattu Suomen VTT:llä ja ne täyttävät kirkkaasti KN95-standardin vaatimukset. Kyseessä on siis hengityssuojain, joka suojaa tehokkaasti myös kantajaansa. Sitä eivät tee kangasmaskit tai kirurgiset suojaimet. Perehdy asiatietoon sivujemme avulla.

SolEyes on lahjoittanut pienen määrän perusteellisia näön- ja silmän tutkimuksia. Leijonat saavat myydä nämä alle SolEyesin oman tarjoushinnnan. Lisäksi hintaan tarvittaessa liittyy silmälääkärin konsultaatio. Leijonahinta tutkimuksille on 30 €. Ja tietenkin koko hinta menee hyväntekeväisyyteen.

Ópticas Avenidalla on edelleen tarjolla näöntutkimuksia ja Leijonahintaisia silmälaseja. Kannattaa käydä hankkimassa uudet lasit, jotta löydät tiesi ja näet lukea syksyn ja talven valaistuksessa. Palvelu suomeksi.

Covid-19 suojaus ja testaus

Pidä itsesi ja läheisesi turvassa!
Kiihtyvässä koronatilanteessa on syytä tehostaa henkilökohtaista suojautumista.
Hanki kunnolliset hengityssuojaimet Leijonilta!
Varmista myös oma tilanteesi Xanitin nopeilla ja varmoilla testeillä!

Madridin suurlähetystön sivuilta saat ajankohtaista tietoa:
https://finlandabroad.fi/web/esp/etusivu
Sitten hieman alas ja Koronavirusuutiset Espanjassa
Tarkista myös oman Facebook-sivusi Koronatiedotusryhmä.

Lisätietoja Andalucian koronatilanteesta:
Andalucia.com englanniksi ja
Junta de Andalucia espanjaksi

Leijonakalenteria vuodelle 2021 ei ole voitu toteuttaa!
Pahoittelemme tilannetta, mutta pitkänkään harkinnan jälkeen emme löytäneet mahdollisuuksia taloudellisesti kestävään ratkaisuun. Toivomme, että vuoden 2022-kalenteri on sitten entistäkin parempi.

Nauti nojatuolimatkailusta
vuoden 2020-kalenterisivujen avulla!

Kalenterimme ja sen nettisivut voivat auttaa kohteiden valinnassa ja nettimatkaamisessa.

Ekomatkailua lähiseudulla