Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän

Leijonien tapahtumat

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023

Leijonakalenteri 2023 vie meidät espanjalaisen maalaustaiteen aarteiden jäljille. Neljätoista kuukautta marraskuusta 2022 joulukuuhun 2023 ja kunkin kuukauden kohdalla tutustut yhteen espanjalaiseen mestariin ja hänen tuotantoonsa. El Greco,...

lue lisää

Kevätriehamme siirtyy syksyyn

Putinin Ukrainaan kohdistama tuhoamissota ja kansanmurha on vienyt Leijonilta juhlamielen ja vakaasti uskomme, että niin on käynyt kaikilta suomalaisilta ystäviltämme. Siksi katsomme, että juhlimisen aika on myöhemmin, kun rauha toivottavasti on...

lue lisää

Seuraavat Leijonien järjestämät tapahtumat

Kevätrieha ja klubin 30-vuotisjuhla 2.4.2022 siirtyy syksyyn

Leijonilta ei löydy iloista juhlamieltä emmekä katso sopivaksi järjestää iloisia juhlia, kun Ukrainan kansaa murhataan silmittömästi, järjettömästi ja pidäkkeettömästi.

Siksi olemme päättäneet siirtää oman juhlamme ensi syksyyn siinä toivossa, että Putinin sota on siihen mennessä saatu pysähtymään.

Yhdessä viihtymistä ja hyväntekeväisyyttä

Leijonat muodostavat maailman suurimman palvelujärjestön. Aurinkorannikon Leijonat toteuttaa lions-periaatteiden mukaista hyväntekeväisyys- ja palvelutoimintaa erityisesti täällä Aurinkorannikolla kansainvälisiä velvoitteitamme unohtamatta. Toimintamme keskittyy kahteen asiaan ja usein samanaikaisesti: Järjestämme kaikille Aurinkorannikon asukkaille tilaisuuksia yhdessäoloon, viihtymiseen ja virkistäytymiseen. Kaikkien tilaisuuksien puhdas tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Leijonissa ei ole vapaamatkustajia. Kaikki tilaisuuksiin osallistuvat leijonat maksavat  täyden hinnan pääsylipuistaan – myös toimitsijat. Aurinkorannikon Leijonat on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jossa kenellekään ei makseta palkkaa tai palkkiota hänen työpanoksestaan. Leijonaorganisaation sisäiset kulut katetaan jäsenien vuotuisilla jäsenmaksuilla. Hyväntekeväisyystapahtumien tuotoista ei kulu mitään hallinnollisiin kuluihin.

Aurinkorannikon palveluksessa kansainvälisiä velvoitteita unohtamatta

Aurinkorannikon leijonien avustuskohteita

Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Aurinkorannikon Leijonat olivat mukana rahoittamassa erästä koulua Gambiaan. Koulun valmistumisen jälkeen klubilaiset ovat jatkaneet koulun tukemista mm. maksamalla yhden ’ylimääräisen’ opettajan...

lue lisää

Haluatko mukaan toimintaan?

Haluatko tulla mukaan tekemään hyvää mukavaan seuraan? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai ota kontakti suoraan klubimme presidenttiin tai sihteeriin. Keskustelemme ensin kanssasi ja saat lisätietoja toiminnastamme. Sitten voit tehdä liittymispäätöksesi. Lions-järjestön Suomen sivustolta löydät lisätietoa lions-jäsenyydestä.

Tapaamme kasvokkain mahdollisimman pian ja saat lisätietoja meistä ja me sinusta. Voit toki mennä suoraan asiaankin ja lähettää jäsenhakemuksen sähköpostitse.

Huomaathan, että Aurinkorannikon Leijoniin ei voi liittyä pelkällä yksipuolisella ilmoituksella. Jäseneksi otto tapahtuu aina molemminpuolisen harkinnan tuloksena.