Yhdessä tekemällä saavutamme enemmän

Leijonien tapahtumat

Kauden 2021–22 tapahtumia Aurinkorannikolla

Kauden 2021–22 tapahtumia Aurinkorannikolla

Leijonien alustava tapahtumakalenteri näyttää tällaiselta. Toteutumiseen vaikuttavat vielä monet eri tekijät, joista koronapandemia ei ole vähäisin. Uskomme kuitenkin, että tällä talvikaudella kaudella päästään jo ainakin lähelle normaalielämää....

lue lisää

Seuraavat Leijonien järjestämät tapahtumat

Leijonakalenterit myynnissä

Vuoden 2022 Leijonakalenteri on julkaistu ja myynnissä hintaan 15 €. Osta omasi Leijonaveljiltä tai varaa kalenteri@aurinkorannikonleijonat.com

Baritonikonsertti 19.2.2022

Saulu Tiilikainen, Waltteri Torikka ja Marko Hilpo saapuvat jälleen tarjoamaan musiikillisen elämyksen.
Las Palmeras klo 15 ja 19

Liikekannallepano 27.2.2022

Jo perinteeksi muodostunut koko perheen iloinen liikuntatapahtuma toteutetaan ainakin jossain muodossa yhteistyössä Aurinkorannikon Sydänyhdistyksen, Saapasryhmän, Diabetesyhdistyksen, Partion ja Naisten Pankin kanssa.

Kevätrieha ja klubin 30-vuotisjuhla 2.4.2022

Perinteinen kevätrieha on tällä kertaa entistä riehakkaampi Leijonien täyttäessä 30 vuotta. Juhlapaikkana on uusi ja hieno La Niña Bonita perinteisen Viborillan ’yläpuolella’ (Benalmádena Costa).

Yhdessä viihtymistä ja hyväntekeväisyyttä

Leijonat muodostavat maailman suurimman palvelujärjestön. Aurinkorannikon Leijonat toteuttaa lions-periaatteiden mukaista hyväntekeväisyys- ja palvelutoimintaa erityisesti täällä Aurinkorannikolla kansainvälisiä velvoitteitamme unohtamatta. Toimintamme keskittyy kahteen asiaan ja usein samanaikaisesti: Järjestämme kaikille Aurinkorannikon asukkaille tilaisuuksia yhdessäoloon, viihtymiseen ja virkistäytymiseen. Kaikkien tilaisuuksien puhdas tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Leijonissa ei ole vapaamatkustajia. Kaikki tilaisuuksiin osallistuvat leijonat maksavat  täyden hinnan pääsylipuistaan – myös toimitsijat. Aurinkorannikon Leijonat on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jossa kenellekään ei makseta palkkaa tai palkkiota hänen työpanoksestaan. Leijonaorganisaation sisäiset kulut katetaan jäsenien vuotuisilla jäsenmaksuilla. Hyväntekeväisyystapahtumien tuotoista ei kulu mitään hallinnollisiin kuluihin.

Aurinkorannikon palveluksessa kansainvälisiä velvoitteita unohtamatta

Aurinkorannikon leijonien avustuskohteita

Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Gambialainen koulu Leijonien avun piirissä

Aurinkorannikon Leijonat olivat mukana rahoittamassa erästä koulua Gambiaan. Koulun valmistumisen jälkeen klubilaiset ovat jatkaneet koulun tukemista mm. maksamalla yhden ’ylimääräisen’ opettajan...

lue lisää

Haluatko mukaan toimintaan?

Haluatko tulla mukaan tekemään hyvää mukavaan seuraan? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai ota kontakti suoraan klubimme presidenttiin tai sihteeriin. Keskustelemme ensin kanssasi ja saat lisätietoja toiminnastamme. Sitten voit tehdä liittymispäätöksesi. Lions-järjestön Suomen sivustolta löydät lisätietoa lions-jäsenyydestä.

Tapaamme kasvokkain mahdollisimman pian ja saat lisätietoja meistä ja me sinusta. Voit toki mennä suoraan asiaankin ja lähettää jäsenhakemuksen sähköpostitse.

Huomaathan, että Aurinkorannikon Leijoniin ei voi liittyä pelkällä yksipuolisella ilmoituksella. Jäseneksi otto tapahtuu aina molemminpuolisen harkinnan tuloksena.