LKP-viikko 2022 suoritusten kirjaaminen

Liikuntakirjanpitoa varten voit tulostaa itse pdf-muotoisen tulosten keräilylomakkeen Aurinkorannikon Leijonat -sivuilta- Voit myös pitää kirjaa suorituksestasi aivan kuten haluat. Tämän kisan tulospalvelu perustuu täyteen luottamukseen.

Liikuntapassin suoritusaukea

Osallistujat hyväksyvät, että heidän nimensä mainitaan tulosluetteloissa, kun suoritus on hyväksytty. Jos osallistuja ei halua nimeään näkyviin, hän voi antaa nimensä sijasta nimimerkin. Yhteystietoja emme julkaise missään. Tietoja käytetään ainoastaan tämän tapahtuman keskinäiseen yhteydenpitoon tarvittaessa. Oikeuden kilpailla oman sarjan kunniataulusta ja oikeudesta äänestää saa vain osallistumalla hyväntekeväisyyteen. Jos hyväntekeväisyytesi kohdistuu muuhun kuin meidän kohteeseemme, lähetä meille maksutosite. Muilta osin kaikki hyväntuuliset liikkujat ovat tuloskelpoisia.

Marssipassi on vapaasti käytettävissä kaikkialla omaksi iloksi – ei kaupalliseen käyttöön. Jos haluat merkkauttaa tuloksesi ja osallistua tapahtumaamme sinun pitää myös osallistua tapahtuman hyväntekeväisyyteen. Jos osallistut tapahtumaan tulosmielessä, palauta passisi sähköpostitse ja merkitse siihen, että olet joko osallistunut suorituksella Leijonien tilille tai suorituksella muuhun hyväntekeväisyyteen. Liitä jälkimmäisessä tapauksessa mukaan myös maksutosite.
Jos osallistut passia käyttäen vapaamatkustajana vain liikkumalla, se on täysin sallittua. Olisi mukava saada siitäkin ilmoitus suoritusmäärineen tilastoitavaksi.

Täytettyjen passien palautus ja vapaamuotoiset suoritusilmoitukset sähköpostitse jäljempänä ilmoitettuun osoitteeseen.

Liikuntapassi edestä ja takaa.

Espanja
Jos haluat osallistua tapahtumaan liikkuen omalla paikkakunnallasi poimi marssipassi tältä sivulta ja maksa osallistumismaksu Leijonien tilille (jäljempänä). Kun palautat passin sähköpostitse, merkitse passiin tai viestiin maksutietosi niin, että ilmoituksesi voidaan yhdistää tilitapahtumaan.

Suomi ja muu maapallo
Näemme kovin mieleläämme avustuksesi tilillämme, mutta hyväksymme myös lahjoituksen johonkin itsesi valitsemaan sosiaalisesti hyväksyttävään hyväntekeväisyystarkoitukseen. Palauta passisi sähköpostitse ja merkitse siihen, että olet joko osallistunut suorituksella Leijonien tilille tai suorituksella muuhun hyväntekeväisyyteen. Liitä jälkimmäisessä tapauksessa mukaan myös maksutosite.

Poimi tästä tulostettava Liikuntapassi kahdelle ja sen tulostusohje.
Tästä saat Pdf-täyttökentällisen passin. jos haluat merkitä suorituksesi suoraan tietokeneelle.

Tukesi hyväntekeväisyyteen