Etäosallistuminen 2021

Marssipassi on vapaasti käytettävissä kaikkialla omaksi iloksi – ei kaupalliseen käyttöön. Jos haluat merkkauttaa tuloksesi ja osallistua tapahtumaamme sinun pitää myös osallistua tapahtuman hyväntekeväisyyteen. Jos osallistut tapahtumaan tulosmielessä, palauta passisi sähköpostitse ja merkitse siihen, että olet joko osallistunut suorituksella Leijonien tilille tai suorituksella muuhun hyväntekeväisyyteen. Liitä jälkimmäisessä tapauksessa mukaan myös maksutosite.
Muista aina noudattaa kaikkia koronaa koskevia viranomaismääräyksiä ja Suomessa noudattaa ohjeita kuin ne olisivat määräyksiä! Ja muitakin määräyksiä ja ohjeita.

Jos osallistut passia käyttäen vapaamatkustajana vain liikkumalla, se on täysin sallittua. Olisi mukava saada siitäkin ilmoitus kilometrimäärineen tilastoitavaksi.

Täytettyjen passien palautus ja vapaat kilometri-ilmoitukset sähköpostitse jäljempänä ilmoitettuun osoitteeseen..

Espanja
Espanjassa ei juuri nyt ole luvallista ylittää kuntien rajoja.
Jos haluat osallistua tapahtumaan liikkuen omalla paikkakunnallasi poimi marssipassi tältä sivulta ja maksa osallistumismaksu Leijonien tilille (jäljempänä). Kun palautat passin sähköpostitse, merkitse passiin tai viestiin maksutietosi niin, että ilmoituksesi voidaan yhdistää tilitapahtumaan.

Suomi ja muu maapallo
Näemme kovin mieleläämme avustuksesi tilillämme, mutta hyväksymme myös lahjoituksen johonkin itsesi valitsemaan sosialiseen hyväntekeväisyystarkoitukseen. Palauta passisi sähköpostitse ja merkitse siihen, että olet joko osallistunut suorituksella Leijonien tilille tai suorituksella muuhun hyväntekeväisyyteen. Liitä jälkimmäisessä tapauksessa mukaan myös maksutosite.

Poimi tästä Liikuntapassi ja sen tulostusohje.

Mahdollinen maksu Leijonien tilille – ohje.

Kiitämme tuestasi, minne se sitten suuntautuukin!
Peitotaan korona yhdessä.