Liikekannallepano 2021

Tapahtuma on tältä vuodelta päättynyt ja on aika kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita marssipassin lunastaneita ja/tai arpoja ostaneita. Antamanne taloudellinen tuki käytetään kokonaisuudessaan sosiaalityöhön täällä Aurinkorannikolla sosiaalikuraattorimme ohjauksessa. Kiitämme myös tapahtumaa pyyteettömästi tukeneita median edustajia sekä niinikään tukensa antaneita suomalaisliikkeitä. Muistakaamme, että paras tapa osoittaa arvostuksemme, on käyttää liikkeiden palveluita myös ja erityisesti näinä korona-aikoina.

Tapahtuman kokonaistuotto jäi odotetusti melko pieneksi. Marssipasseista ja arvoista kertyi yhteensä 1.061 €. Summalla voi tehdä paljon hyvää ja toivottavasti osallistujat ovat saaneet kuntoa ja hyvää mieltä. Ensimmäinen avustuskin on jo matkalla kohteeseensa. Leijonat kattavat kaikki tapahtumaan liittyneet kulut.

Erityisen ilahduttavaa kaiken koronan keskellä on, että haastoimme ja saimme mukaan osallistujia myös Aurinkorannikon ulkopuolelta.
Madridin Suurlähetystömme väki tarttui esimerkillisesti haasteeseen ja samoin Suomessa marssittiin suorastaan porukkakisan voittoon.
Katso tuloksia tästä.

Arvonta saatiin suoritettua 3.3.2021.
Suurin osa voitoista on lunastettavissa suoraan voiton lahjoittaneesta liikkeestä. Lunastuspaikka on merkitty voittoluetteloon. Voitto lunastetaan vaihtamalla se voittoarpaan.

Katso arpajaisten voittoluettelo tästä.

Perinteisestä Laskiaisen massatapahtumasta olemme joutuneet hieman joustamaan, mutta hankitaan silti terveyttä ja hyvää mieltä liikkumalla Laskiaissunnuntaina, joka on myös sopivasti Ystävänpäivä. Hyvän alun jälkeen jatkamme koko laskiaisviikon ja vielä seuraavankin.
Tapahtumaa vietetään Koronan varjossa ja noudattaen kaikkia viranomaismääräyksiä. Espanjassa on selkeitä määräyksiä – ei suosituksia! Tämä ei ole massakävely eikä meillä ole mitään erityisoikeuksia. Jokainen osallistuja vastaa osaltaan viranomaismääräysten noudattamisesta. Tarvittaessa tapahtuma keskeytetään tai sitä siirretään.
Katso Koronarajoitukset täältä!

Liikunnan lisäksi tapahtumalla on vakavampikin puoli. Näillä tapahtumilla on aina kerätty varoja hyväntekeväisyyteen. Yleensä varoilla on tuettu järjestävien yhdistysten toimintaa osallistujien antamien äänien suhteessa. Tänä vuonna Korona on koetellut ja koettelee monia suomalaisperheitä ja suomalaisia kovin ottein. Siksi kaikki järjestäjät ovat sopineet, että tapahtuman koko tuotto menee sosiaalityöhön täällä Aurinkorannikolla. Kertynyttä hyvää jaetaan sosiaalikuraattorimme ohjauksessa. Kuluja järjestämisestä ei juurikaan ole, mutta senttiäkään ei vähennetä keräyskassasta.
Jos siis haluat lahjoittaa mainittuun tarkoitukseen osallistumatta varsinaiseen tapahtumaan, voit lunastaa itsellesi yhden tai useamman marssipassin ja voit luottaa siihen, että koko lahjoituksesi menee perille.
Voit myös tukea tapahtumaa ostamalla Liikekannallepanoarpoja ja kenties arpasi tuottaa sinulle mukavan voitonkin.
Katso tästä lisää arpajaisista!

Malli tämänvuotiselle liikuntatapahtumalle on otettu osin Fuengirolan Ruta de Tapas Eróticasta, jossa kierretään paikallisravintoloita maistellen pikkutuhmia tapaksia. Me kierrämme paikallisia suomalaisliikkeitä: ravintoloita ja kauppoja tutustuen heidän tarjontaansa.
Katso tästä mukana olevat kaupat ja ravintolat sekä heidän vaihtuvat marssitarjouksensa!

Suomi-Ruotsi marssimaaottelu järjestettiin kokoamaan kansa välirauhan aikana toukokuussa 1941. Tavoitteena oli saada mahdollisimman moni liikkumaan kävellen. Tuolloin matka oli määrätty miehille ja naisille erikseen. Suoritukset oli tarkoitus laskea suhteessa väkilukuun, mutta Ruotsi kaatui kirkkaasti ilman tasoituksiakin.
Aiheesta löytyy paljon mukavaa luettavaa. Tässä muutama linkki:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Maaottelumarssi_1941
http://itsenaisyys100.fi/maaottelumarssi-sai-toukokuussa-1941-puolitoista-miljoona-suomalaista-liikkeelle/
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valirauhan-suomessa-nahtiin-ainutlaatuinen-tapahtuma-1-5-miljoonaa-marssi-ruotsin-kumoon/5869492#gs.sqm4p3

Lue tai tulosta tästä ’kilpailusäännöt’
On selvää, että leimojen keräily suosii Fuengirolassa asuvia, mutta otetaan kisa huumorilla. Benalmádenassa on sentään kaksi ravintolaa, joissa voi vuorotella. Muillakin paikkakunnilla missä maanosassa hyvänsä voi osallistua kilometrikisaan ilmoittamalla meille vain taakse taittuneet kilometrit.

Katso etäosallistumisen ohjeet täältä!

Voit osallistua tapahtuman kommentointiin myös sen Facebook-sivulla!